Få vores nyheder på mail

Nyheder fra Facebook: Messenger bliver smartere

Nyhed   •   Mar 26, 2015 14:26 CET

På Facebooks årlige F8 konference præsenterede Mark Zuckerberg to nye features til deres populære Messenger app. Når du fremover shopper online, bliver det muligt at chatte med virksomhederne og få ordre-updates direkte i Messenger app'en. Den anden store nyhed er applikationer, som virker i Messenger app'en.

Brug apps direkte i Messenger

Facebook introducerede 47 applikationer, som er integreret i deres Messenger app. Det er tydeligt, at Facebook i første omgang har fokuseret på at gøre vores Messenger-samtaler mere levende gennem applikationer, som gør det lettere at sende billeder, videoer, GIFs, lydklip og lignende. Det er let at installere de nye Facebook-apps, og hvis en ven sender noget fra en app, som du ikke har, kan du hurtigt installere den uden at forlade Messenger. Facebook har også åbnet op for udviklere, så vi kan forvente flere Messenger-apps fremover.

undefined Facebook Business er nu i Messenger

Applikationer direkte i Messenger var ikke den eneste nyhed, Facebook præsenterede på F8. Facebook Business er navnet på en helt ny måde at shoppe online, hvor du kan få se dine ordrer direkte i Messenger-app’en og endda chatte med virksomheden, hvis du har spørgsmål eller ændringer til din ordre. Det gør det meget lettere at få updates og følge dine online indkøb.

Facebook Business begynder med udvalgte virksomheder i USA. Du kan læse mere på messenger.com/business

undefined