Få vores nyheder på mail

Samsung lancerer ny Galaxy S6 edge+

Nyhed   •   Aug 18, 2015 16:27 CEST

Torsdag den 13. august kunne Samsung offentliggøre to nye smartphones under deres ”Unpacked 2015” event; efterfølgeren til den stadig populære Samsung Galaxy S6 edge med navnet Samsung Galaxy S6 edge+ og den nye Samsung Galaxy Note 5. Vi ser nærmere på den nye GS6 edge+ og giver dig de væsentligste forskelle og opgraderinger fra GS6 edge’n.

Som udgangspunkt fastholder den ny Galaxy S6 edge+ samme unikke og innovative design fra Galaxy S6 edge med buede kanter og strømlinet udtryk. Smartphonen kommer i samme lækre materialer med en aluminiumsramme og glas på for- og bagside.

Større skærm, mindre telefon

Samsung har med den nye GS6 edge+ fokuseret på at tilbyde den ultimative skærmoplevelse. Telefonen byder blandt andet på den bedste skærmteknologi i kraft af Samsungs unikke dual-edge design og AMOLED display. Samtidig er skærmstørrelsen udvidet til 5,7” fra den tidligere GS6 edge på 5,1” og er ligeledes større end iPhone 6 Plus på 5,5”. Hertil er telefonen blevet 2mm smallere og måler nu kun 75,8mm i bredden. Dette for at optimere brugervenligheden for nemt at kunne betjene telefonen med én hånd, uanset om man ønsker at scrolle gennem Facebook eller benytte sig af diverse apps.

Læs også: iOS vs. Android: Styresystemet dikterer købet af din næste mobil

Lynhurtig batteriopladning

Den nye GS6 edge+ har fået en betydelig opgradering på batteriopladning og –levetid på både trådløs og traditionel opladning. Ved traditionel opladning kan telefonen lade batteriet op fra 0 til fuldt opladt på 90 minutter, og benytter man Samsungs helt nye trådløse oplader, kan den lades op på 120 minutter, hvilket er 25% hurtigere end GS6. Hertil garanterer Samsung et batterilevetid på 22 timer, vurderet ud fra Samsung interne tests, men tager forbehold for at resultatet kan variere afhængigt af brug, enhed og situation.

Kamera

Galaxy S6 edge+ fastholder deres 16-megapixel rear kamera og et 5-megapixel front kamera, der giver billeder og videoer af høj kvalitet. Samsungs kamerasystem består af Quick Launch, hvor kameraet tænder på under et sekund blot ved et dobbeltklik på home-knappen samt en Smart Optical Image Stabilization og helt nye filtre.

Læs også: Alt om Samsungs nye Galaxy S6 og S6 Edge

Rekordhøj hukommelse

GS6 edge+ er blevet udrustet med markedets til dato største processorkapacitet med en 4GB RAM-hukommelse og overgår den forrige GS6 edge med hele 1GB. Formålet er at sikre den højeste hastighed og responstid, så det er muligt at opnå mere gnidningsfrit multi-tasking, video-streaming, uploading af beskeder samt spille grafik-tunge spil uden at blive forstyrret af forsinkelser.

Foruden 4GB-hukommelse lancerede Samsung også deres nye Sidesync. Et værktøj, hvor dokumenter og data nemt kan synkroniseres og trækkes fra desktop til tablet og mobil. Sidesync understøtter både Windows og Macs.

I butikkerne til september

Den nye GS6 egde+ vil komme i butikkerne fra den 21. august i USA og Canada og den 4. september i Danmark. Farverne er de tre kendte Gold Platinum, White Pearl og Black Sapphire samt den helt nye Silver Titanium.

Samsung Galaxy S6 edge+ vs. iPhone 6 Plus