Få vores nyheder på mail

Selfie-emoji blandt 72 nyheder

Nyhed   •   Jun 09, 2016 10:00 CEST

Endelig kommer der nye emojis. Blandt de 72 nyheder er der blandt andet ekstra fødevarer, lyve- og kvalme emoji, en nissemor og selvfølgelig en selfie-emoji. Vi har udplukket nogle af de bedste emoji-nyheder.

Hvis du er en flittig bruger af emojis i dine beskeder, vil du snart have endnu flere at vælge mellem. Alle de nye emojis er planlagt til udgivelse den 21. juni 2016. Ifølge Unicode Consortium, som bestemmer hvilke emojis, der er til rådighed, indeholder de 72 nye emojis 7 ansigter, 7 mennesker, 7 håndbevægelser, 14 planter/dyr, 18 med mad, 12 med sport og et par andre.

Savlende emoji

Vi kan forestille os en masse situationer, hvor en savlende emoji ville være i stand til at sige alt. Den bliver snart en del af dit emoji-tastatur, så du kan lade kreativiteten blomstre.

savle_emoji

Foto: unicode.org

Danser er ikke længere lonely

Nu er det ikke kun pigen, der er på dansegulvet. Den berømte danser får endelig en partner.

danser_emoji

Foto: unicode.org

Prinsessen får sin prins

I eventyret får prinsessen altid sin længe ventede prins. Nu ender historien ligeså godt i emoji-eventyret. Og de levede lykkeligt til deres dages ende.

prins_emoji

Foto: unicode.org

Kvalme eller bare hangover?

Der kan til tider være brug for en kvalme-emoji. Den eneste emoji, som i øjeblikket passer, når du vil vise dine lidelser, er emojien med masken. Men en maskeret emoji illustrerer ikke din kvalmende følelse ret godt. Her i juni bliver problemet løst, og vi tænker, at den bliver et hit.

kvalme_emoji

Foto: unicode.org

Selfie og gravid emoji er på vej

Andre eksempler på emojis i kategorien ”mennesker” er ”Jeg-ved-ikke”, selfie, nissemor og en gravid kvinde. Måske den gravide emoji en dag kan hjælpe dig med at afsløre en stor nyhed?

selfie_emoji

Foto: unicode.org

Lyver du?

Har du en anelse om, at dine venner lyver? Så kan du snart sende dem en emoji med lang læse. Ligesom Pinocchio.

lyve_emoji

Foto: unicode.org

Madnyheder

Alle madelskere kan glæde sig til de nye emojis. Menuen bliver nemlig udvidet, og der er hele 18 nye på vej. Nu kan du snart vælge mellem brød, agurk, kebab og avokado.

emoji_mad

Foto: unicode.org

Tjek resten af listen ud her . Hvilken emoji bliver din nye favorit?

Video: Emojipedia