Få vores nyheder på mail

Sonys nye flagskib Sony Xperia Z3+ er nu officiel

Nyhed   •   Jun 16, 2015 11:09 CEST

Sonys 2015 flagskib er nu officiel og går under navnet Sony Xperia Z3+. Som navnet indikerer, er det efterfølgeren til Xperia Z3, hvor Sony har finpudset designet og opdateret specifikationerne, så de lever op til kravene for en smartphone i 2015.

Tyndere og lettere end nogensinde før, det er vel nok den bedste måde at beskrive Xperia Z3+'s design. Med en tykkelse på blot 6,9 mm og en vægt på 144 gram har man med en yderst elegant smartphone at gøre. Dertil har Sony finpudset designet, som består af hærdet glas og en aluminiumsramme, hvor man også finder den ikoniske power-knap. De buede kanter og bløde hjørner gør, at telefonen ligger behageligt i hånden. Heldigvis er Xperia Z3+ ligesom forgængerne vandtæt og støvafvisende, så den sagtens kan klare en tur i vasken eller komme med på en løbetur i regnen. Sony har endda formået at fjerne hætten, der tidligere har dækket over USB-stikket, så telefonen stadig er vandtæt, men nu lettere at oplade.

Sony Xperia Z3+

Skarpt kamera – foran og bagpå

Med en Sony smartphone får man ofte et kamera fyldt med adskillige smarte teknologier fra Sonys egen kameraafdeling. Det er også tilfældet med Xperia Z3+, som byder på det bedste fra Sonys Cyber-shot og Handycam teknologier, og med featuren Superior Auto, som automatisk tilpasser kameraet til omgivelserne og kan genkende op til 52 forskellige motiver, er man ifølge Sony sikret et godt billede. Løftet om skarpe billeder gælder ifølge Sony også for telefonens frontkamera, som har 5 megapixels, Exmor R billedesensor og en 25mm vidvinkel, der er perfekt til gruppeselfies. Er man glad for at optage video med sin smartphone, så kan man slå sig løs med at filme i 4K, der sikrer et fantastisk detaljeniveau i sine videoer.

Læs alt om Sonys nye Xperia Z4 Tablet

Sony Xperia Z3+

Skærmoplevelsen er afgørende

Forsiden af Xperia Z3+ prydes af en 5.2 tommer Full HD skærm, som trækker på teknologi fra Sonys tv-afdeling. Med et TRILUMINOS display er man ifølge Sony sikret skarpere og mere levende farver, og en intuitiv kontrast-forstærker sikrer, at skærmen optimeres til omgivelserne og dermed giver den bedst mulige skærmoplevelse – også i skarpt solskin. Den skarpe skærm kommer også i spil, hvis man er glad for at spille PlayStation 4, men ikke altid kan få lov at bruge fjernsynet. Hvis du er på samme WiFi som din PlayStation, kan du via PS4 Remote Play spille direkte på Xperia Z3+.

Sony Xperia Z3+

Der er ingen tvivl om, at de fleste foretrækker en smartphone med et batteri, der ikke løber tør i løbet af dagen. Ifølge Sony behøver man ikke bekymre sig om det med Xperia Z3+, der med sit 2930 mAh store batteri skulle kunne holde batteri i op til to dage. Hvis man bruger sin smartphone meget og gerne vil presse det sidste batteri ud af den, så har Z3+ også Sonys STAMINA-tilstand, der automatisk slukker for meget batterikrævende applikationer. Er man ikke så interesseret i batteriets størrelse, eller elsker man bare at spille på sin smartphone, byder Z3+ på den nyeste Snapdragon 810 processor, som man også finder i blandt andet Samsung Galaxy S6. 

Specifikationer:
Processor: Snapdragon 810 64-bit Octa-Core
Hukommelse: 3 GB RAM med 32 GB lagerplads + MicroSD op til 128 GB
Skærm: 5.2” Full HD IPS TRILUMINOS display med X-Reality (1080 x 1920)
Kamera: 20.7 mp kamera + 5 mp frontkamera.
Batteri: 2930 mAh med STAMINA-mode
Dimensioner: 146,3 x 71,9 x 6.9 mm
Styresystem: Android Lollipop 5.0
Features: Vandtæt og støvafvisende (IP65 + IP68)
Vægt: 144 g

Sony Xperia Z3+