Få vores nyheder på mail

Telia inviterer til Late Night og varmer op til iPhone-salg

Nyhed   •   Okt 07, 2015 10:23 CEST

Natten til fredag kl. 00.01 går salget af Apples nyeste smartphones iPhone 6s og 6s Plus i gang landet over. Traditionen tro inviterer Telia til Late Night i udvalgte butikker, mens vi venter.

Telia vil i år afholde Late Night i 6 butikker i Danmark – København, Odense, Århus, Kolding, Herning og Lyngby – der starter fra morgenstunden, hvor de første dedikerede Apple-fans plejer at melde deres ankomst i køerne. I år forventes ikke at blive en undtagelse i betragtning af den enorme popularitet og hype iPhone 6s allerede har fået i Australien og Kina, hvor den har slået adskillige salgsrekorder.

Masser af underholdning, mens vi venter

Telia vil sørge for underholdning og god stemning med pandekager, kaffe og popcorn i de tre største byer København, Odense og Aarhus, hvor der udloddes et hav af lækre præmier til folk i køerne. Det anbefales at komme tidligt, da køerne hurtigt bliver lange. 

Deltag i konkurrencerne direkte fra køen

Tag et stemningsbillede fra køen, upload det på Instagram og tag @teliadanmark og #telialatenight og dit #bynavn (fx #København), så er du med i konkurrencen om at vinde lækre præmier hele dagen, indtil klokken slår 00.01. Du kan deltage fra byerne København, Odense og Århus. Vi trækker de første vindere torsdag kl. 13.00. 

Telia Late Night afholdes i 6 butikker

STRØGET KØBENHAVN
Amagertorv 14, København K

ODENSE C
Vestergade 52, Odense C

AARHUS C
Søndergade 58, Aarhus C

LYNGBY STORCENTER
Klampenborgvej 232, Lyngby

KOLDING
Østergade 19-21, Kolding

HERNING
Bredgade 38, Herning