Få vores nyheder på mail

​Telia klar med ny CFO

Nyhed   •   Nov 03, 2016 10:00 CET

Carsten Dyrup er ansat som ny CFO – også kaldet finansdirektør – i Telia Danmark. Det er en erfaren telemand med en stærk international profil, der i dag har første arbejdsdag i Telia.

Senest har Carsten Dyrup gennem en længere årrække hentet erfaringer fra både ansættelser og bestyrelsesposter i en række teleselskaber både i Danmark og internationalt. Tidligere i sin karriere har han også været ansat som netop CFO i flere forretningsenheder i Telia-konkurrenten TDC.

Nu tiltræder han så i Nordens største teleselskab, hvor han får det samlede finansielle ansvar for Telias samlede forretning i Danmark.

”Jeg har et rigtig godt indtryk af de mennesker, jeg har mødt i Telia - både i Danmark og i Sverige - og jeg synes, at de opgaver, vi arbejder med i Telia, er spændende,” siger den nystartede CFO og fortsætter:

”Samtidig er det et klart plus, at vi er en del af en international organisation, hvor vi kan hente inspiration og erfaringer fra operationerne i resten af Telia.”

Trods sin internationale profil er Carsten Dyrup fuldt bevidst om, at det danske telemarked især på mobilområdet adskiller sig fra lande, som Danmark normalt sammenligner sig med.

”Telia har som de fleste andre operatører i Danmark oplevet et vanskeligt marked, hvor ikke meget kommer af sig selv. Det skal vi dog ikke være kede af, men i stedet være glade for at få chancen for at vise, at vi sammen kan gøre en forskel,” slutter han.

Carsten Dyrup - Blå bog

  • Er 47 år.
  • Uddannelse: HD, Regnskab og Økonomistyring, 1996.
  • Har boet og arbejdet i udlandet i ca. 10 år. Bl.a. i London, Singapore, Doha og Amsterdam.
  • Er far til to. Christine på 18 år og Frederik på 15 år.