Få vores nyheder på mail

Top 10 mest solgte mobiler i februar: Erhverv vs privat

Nyhed   •   Mar 13, 2015 11:55 CET

Februar er overstået, og foråret banker på døren. Det betyder nye mobiler for mange danskere, og vi har kigget nærmere på de mest solgte mobiler i februar, og hvad danskerne køber til privat brug og til jobbet.

Januar og februar har budt på mange præsentationer af nye smartphones, som kommer på markedet i løbet af foråret. For eksempel venter mange spændt de nye Samsung Galaxy S6 og S6 Edge, og HTC og LG lancerer også nye smartphones på det danske marked. Om disse telefoner vil være i stand til at vriste førstepladsen fra iPhone 6 vil tiden vise. Indtil da, så kan Apple dog nyde godt af en førsteplads både på privat- og erhvervsmarkedet.

På de efterfølgende pladser adskiller de to top 10 lister sig dog fra hinanden. På erhvervsmarkedet finder man mindre telefoner, som er mere praktiske. Fx Nokia 301, Samsung Galaxy S5 Mini og Sony Xperia M2 Aqua. Til privat brug foretrækker danskerne en flagskibstelefon, og på anden-, tredje og fjerdepladsen finder man Samsung Galaxy S5, iPhone 5s og den store iPhone 6 Plus.

Det er dog ikke alle, som har brug for det nyeste nye. På begge top 10 lister man iPhone 5s på en 10. plads, og hos B2B finder man endda iPhone 4s på en solid 6. plads. Sony er også godt repræsenteret hos de private hos de private med både Sony Xperia Z3 og Z3 Compact. 

Herunder kan du se de to top 10 lister over mest solgte mobiler i februar, 2015.

undefined