Få vores nyheder på mail

Træt af bogstaver? Brug emojis til at søge på Krak

Nyhed   •   Mar 01, 2016 08:38 CET

Vi elsker dem og bruger den hver dag - emojis. De er en naturlig del af vores hverdag og en naturlig del af den måde, vi udtrykker os på. Så hvorfor ikke også bruge dem, når vi søger? Derfor har Krak i deres app sørget for, at du nu kan søge med emojis.

Vi har brugt dem i mange år og især i forbindelse med sms’er og messenger-apps. Eller når vi skal udtrykke os på en speciel måde på sociale medier. Ordet ”Emoji” stammer fra Japan og er en sammenblanding af de japanske ord for ”tegn” og ”billede”. Krak er gået steppet videre og har gjort dem søgbare. Med Kraks nye søgefunktion har du mulighed for at udforske lokalområdet på en anderledes og sjov måde.

Med de flere hundrede emojis, der er tilgængelige for iOS og Android, kan du bruge omkring 250 af dem til at søge med i Kraks app.

Emoji

Et udvalg af de emojis, du kan bruge, når du søger på krak.

Så nu er det bare i gang med at prøve alle de sjove emojis på Krak, og se hvad der kommer frem i dit lokalområde.  Prøv for eksempel at ”søge” med pizza-emoji (pizza emoji) i søgefeltet, næste gang du har lyst til en pizza for at finde et pizzeria nær dig. Hvis du leder efter et pizzeria i Århus, skal du blot skrive ”pizza emojiÅrhus” i søgefeltet. Eller trænger du til et godt grin efter en lækker pizza, kan du indtaste emojien for ”ansigt der græder af glæde”, hvor du her vil få vist, hvor der er stand-up komik i nærheden.

Du har også mulighed for at kombinere to emojis i din søgning. Er du for eksempel på udkig efter en stærk øl, indtaster du emojien for ”muskuløs overarm” og ”fadøl”. Leder du i stedet efter en sportsbar med vennerne bruger du emojien ”fodbold” og ”øl”.

Prøv selv nogle af de sjove emojis ved at downloade Kraks app her.

Savner du nogle af de dejlige emojis blandt søgemulighederne, så kan du skrive til KrakTwitter eller Facebook. Her anmoder du om, at de optager den emoji, du mangler, og så er den måske med i næste opdatering.