Få vores nyheder på mail

APPLE WATCH SERIES 4 MED INDBYGGET MOBILFORBINDELSE LANDER HOS TELIA DEN 29. MARTS

Pressemeddelelse   •   Mar 22, 2019 06:00 CET

Apple Watch Series 4 er rede­signet helt fra bunden, så du kan være endnu mere aktiv, leve sundere og nemmere holde for­bindelsen.

Telia kan nu tilbyde sine kunder det nye Apple Watch Series 4, som er gennemgribende redesignet og udstyret med eSIM samt en række nye sundheds- og fitnessfeatures. eSIM virker som et traditionelt SIM-kort, men er indbygget i uret og aktiveres digitalt.

Som en del af lanceringen tilbyder Telia tre måneders gratis Nummerdeling, som gør, at du med dit Apple Watch kan modtage opkald, sms’e og aflytte din telefonsvarer, selvom du ikke er i nærheden af din iPhone. Efter de tre første måneder koster Nummerdeling 29,- pr. måned i abonnement hos Telia. Telias kunder kan forudbestille Apple Watch Series 4 fra fredag den 22. marts i Telias butikker.

Apple Watch Series 4 giver endnu flere muligheder for at være online og aktiv samt få overblik over træning og sundhed på nye måder. Uret er udstyret med en imponerende skærm, der er hele 30 pct. større end tidligere modeller, mens selve urkassen er tyndere og udstyret med et nyt interface, der indeholder mange informationer og detaljer.

Hvad enten du er ude at løbe en tur eller bare forsøger at være mere aktiv i løbet af dagen, så sikrer Apple Watch Series 4 med eSIM, at du er online, kan foretage opkald og modtage beskeder. Apple Watch Series 4 med watchOS 5 indeholder en række nye, avancerede aktivitets- og kommunikationsfunktioner, herunder et nyt accelerometer og gyroskop, der kan registrere fx et voldsomt fald. Se Apples hjemmeside for flere informationer om uret.

Telia åbner for forudbestillinger i sine 42 butikker landet over den 22. marts. Du finder flere oplysninger på Telias hjemmeside

Vi er Telia Company, den nye generation af teleselskab. Vores 26.000 talentfulde kollegaer servicerer hver dag millioner af kunder i en af verdens mest teknologimodne regioner. Med en stærk tele-infrastruktur er vi samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem – på deres egne betingelser. Med hovedkvarter i den nordiske region – epicenter for innovation og teknologi - er vi klar til at forandre branchen og bringe hele verden endnu tættere på vores kunder.