Få vores nyheder på mail

Bedre mobilt bredbånd på vej

Pressemeddelelse   •   Sep 29, 2016 15:38 CEST

Telia er klar til at give sine mobilkunder endnu bedre 4G-oplevelser på mobilnettet. Det står klart efter, at Energistyrelsen her til eftermiddag har afsluttet en stor licensauktion over frekvenser til brug for mobildækning i Danmark.

Telia har vundet retten til at benytte 2 x 25 MHz på 1800 MHz-frekvensbåndet i Danmark. Et resultat som Telia er yderst tilfreds med.

I praksis betyder resultatet af auktionen, at Telia får mulighed for både at servicere flere mobilbrugere med højere internethastigheder på i første omgang 4G-nettet.

Prisen for de to frekvenser lyder på: 425.239.229,00 kr 
Telia deler mobilnetværk med Telenor (TT-netværket). Udgiften deles mellem de to selskaber.

Resultatet af hele auktionen findes på Energistyrelsens hjemmeside: ens.dk

Vi er Telia Company, den nye generation af teleselskab. Vores 26.000 talentfulde kollegaer servicerer hver dag millioner af kunder i en af verdens mest teknologimodne regioner. Med en stærk tele-infrastruktur er vi samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem – på deres egne betingelser. Med hovedkvarter i den nordiske region – epicenter for innovation og teknologi - er vi klar til at forandre branchen og bringe hele verden endnu tættere på vores kunder.