Få vores nyheder på mail

Danskerne giver deres smartphones personlighed

Pressemeddelelse   •   Feb 21, 2011 08:02 CET

Flere og flere danskere benytter apps i dagligdagen og på farten – enten til at lette hverdagen, blive underholdt eller holde sig opdateret. I dag lancerer Telia en helt ny side dedikeret til smartphones og applikationer. På www.telia.dk/app kan man få overblik over tidens mest populære smartphones, og siden kan automatisk finde applikationer, som passer til ens personlighed. Man kan også lade sig inspirere af tre eksperter, som hver uge anbefaler deres nye favorit-apps.

Telias app’etizer giver smag for programmer

Hvis man som besøgende angiver sine interesser, kan siden finde frem til de apps, som passer til ens personlighed. App’etizeren søger i udvalgte apps, og hver uge bliver endnu flere tilføjet – både fra Telia og fra brugerne selv, som også har mulighed for at anbefale deres personlige favorit-app til andre brugere.

”Det er langt lettere at sortere med vores app’etizer, end hvis man skal bladre en lang række kategorier igennem, som ikke har relevans for én. På vores site får man vist de mest aktuelle apps, og man kan nemt samle en pakke af applikationer og sende dem til sin telefon eller e-mail. Derefter er det hurtigt at hente de udvalgte apps,” siger Peter Krogsgaard, VP Consumer, Telia Mobility Services.

Eksperterne anbefaler

På siden anbefaler tre eksperter hver uge en ny app til henholdsvis iOS-, Android- og Symbian-styresystem. Her kan man blive inspireret og læse om de anbefalede apps fra tidligere uger.


”Udover at blive inspireret af siden er det også muligt selv at inspirere. Det er nemlig muligt for de besøgende selv at tippe os om deres favorit-app. Mange har nemlig allerede stor glæde af apps, og det er netop derfor, vi også opfordrer til at dele dem med andre,” siger Peter Krogsgaard.

Kom godt i gang

Formålet med den nye side at inspirere smartphone-ejere til at kaste sig ud i at prøve en masse apps. Men det er også hensigten, at nye og fremtidige smartphone-ejere kan lære om smartphones og applikationer. Derfor indeholder siden også en oversigt over fordelene ved de enkelte styresystemer og guides til, hvordan man kommer i gang med applikationer.

”Vi håber på at kunne hjælpe nye smartphone-brugere i gang med at bruge applikationer. Apps kan både hjælpe, underholde og informere på farten, og de kan gøre ens smartphone til meget mere end blot en telefon,” siger Peter Krogsgaard.

Se meget mere på www.telia.dk/app .

Telia i Danmark er en del af TeliaSonera koncernen, som er den førende telekommunikationsvirksomhed i de nordiske og baltiske lande, med virksomheder i Spanien samt i en række lande i Eurasien, inklusiv Rusland og Tyrkiet. Ved udgangen af 2013 havde TeliaSonera en omsætning på 101,7 milliarder svenske kroner, og 189 mio. kunder (72,5 mio. på hjemmemarkederne og 116,5 mio. igennem delvist ejede selskaber). TeliaSonera er noteret på børserne i Stockholm og i Helsinki. Telia i Danmark udbyder mobil og fastnettelefoni til både privat- og erhvervskunder samt bredbåndsforbindelser og data-services. Telia havde i 2013 en omsætning på 4,6 milliarder danske kroner. Enkelthed og service er vigtigt for at vi kan skabe profitabel vækst og værdi for vores kunder og ejere. Læs mere på www.telia.dk