Få vores nyheder på mail

De 10 mest solgte mobiler i februar

Pressemeddelelse   •   Mar 07, 2013 09:15 CET

Med fem 4G mobiltelefoner på Telias Top 10 liste over de mest solgte mobiler i februar er mobiltelefoner, der kan komme på det lynhurtige netværk, blevet et hit blandt danskerne. Nye 4G mobiltelefoner er på vej i foråret og kan komme til at dominere listen yderligere.

”Når man ser på udviklingen af Top 10 listen, er det tydeligt, at 4G mobiltelefoner hurtigt er blevet blandt danskernes absolut foretrukne. Flere og flere mobiltelefoner, som understøtter Telias 4G netværk, er kommet ind på listen, hvilket understreger danskernes ønske om at kunne surfe, spille og streame med højere hastigheder. Samlet set ser vi også allerede, at salget af 4G mobiltelefoner markant overstiger salget af 3G mobiltelefoner”, siger Ronny Sauer, Purchasing Manager, Device & Subsidy i Telia.

Nye 4G mobiltelefoner på vej
HTC er til foråret klar med Android-topmodellen One. Udover at modellen understøtter 4G, lanceres den med en helt ny brugerflade, et eksklusivt design og forbedret lyd og billede. Hos Telia tror Ronny Sauer på, at modellen bliver populær blandt danskerne og kommer ind på Top 10 listen i løbet af foråret.

Derudover forventes det, at Samsung lancerer en ny 4G model i den succesfulde Galaxy-serie. Ifølge rygterne kommer modellen med en kraftfuld processor, et 13 megapixel kamera og en skærm på 5 tommer. Modellen kan blive Samsungs middel til forsat at være blandt de dominerende producenter på Telias Top 10 liste over mest solgte mobiltelefoner.

”Generelt kommer der i løbet af foråret flere 4G mobiltelefoner og i forskellige prisklasser, hvilket gør, at vi nu kan tilbyde vores gode 4G netværk til forskellige segmenter. Tidligere var 4G forbeholdt high-end mobiltelefoner, men spredes nu over flere kategorier. Vi forventer derfor en fortsat stor stigning i salg af 4G mobiltelefoner”, siger Ronny Sauer.

Telia i Danmark er en del af TeliaSonera koncernen, som er den førende telekommunikationsvirksomhed i de nordiske og baltiske lande, med virksomheder i Spanien samt i en række lande i Eurasien, inklusiv Rusland og Tyrkiet. Ved udgangen af 2013 havde TeliaSonera en omsætning på 101,7 milliarder svenske kroner, og 189 mio. kunder (72,5 mio. på hjemmemarkederne og 116,5 mio. igennem delvist ejede selskaber). TeliaSonera er noteret på børserne i Stockholm og i Helsinki. Telia i Danmark udbyder mobil og fastnettelefoni til både privat- og erhvervskunder samt bredbåndsforbindelser og data-services. Telia havde i 2013 en omsætning på 4,6 milliarder danske kroner. Enkelthed og service er vigtigt for at vi kan skabe profitabel vækst og værdi for vores kunder og ejere. Læs mere på www.telia.dk