Få vores nyheder på mail

De mest solgte mobiler i januar

Pressemeddelelse   •   Feb 02, 2016 15:07 CET

Telia har opgjort listen over de mest solgte mobiler i januar. Apples iPhone 6s lander igen på førstepladsen, mens Samsung rykker op af listen.

Der er stadig ingen tvivl om, at favoritten blandt kunderne stadig er Apples iPhone 6s, der for fjerde måned i træk lander på en førsteplads. Apple har igen i denne måned virkelig fat i danskerne med i alt fire mobiler på listen. Den ældre model, iPhone 5s, lander på en 3. plads. Lige i hælene kommer igen i denne måned iPhone 6s Plus på en 4. plads, mens iPhone 6 ender på en 5. plads.

iphone6s

Denne måned har været god for Samsung, der med deres topmodel, Galaxy S6 Edge, overtager andenpladsen og dermed skubber iPhone 5s en plads ned. Samtidig har Samsung hele tre mobiler med på denne måneds top 10. Længere nede af listen finder vi Samsung Galaxy S6 på en 7. plads, mens Samsung Galaxy S5 Neo ender på en 9. plads.

                                   samsung galaxy s6 edge

Den kinesiske fabrikant Huawei indtager i januar top 10 listens 6. plads med deres Huawei Y360.

Sony har igen to mobiler på listen. Sonys Xperia Z5 Compact rykker en plads ned og lander på en 8. plads. Samtidig ryger Sony Xperia E4g ud af listen og bliver erstattet af Sonys Xperia Z5 på en 10. plads.

Sonys Xperia Z5 Compact

”Det er stadig Apples iPhones, der er meget populære. De sidste to måneder har de haft mobiler med i top 5, som julen helt sikkert også har haft en indflydelse på. Samsungs Galaxy S6 Edge er siden november rykket fire pladser op og har samtidig tre mobiler på listen i denne måned. Det viser, at Samsung med Edge-designet har fundet en model, der, på trods af at den næsten er 12 måneder gammel, taler til kunderne. Det bliver spændende at se udviklingen af Samsung med den forventede snarlige lancering af S7”, siger Jesper Lylloff, Retail- og Deviceansvarlig i Telia.

                                     Top 10

Telia i Danmark er en del af TeliaSonera-koncernen, som er den førende telekommunikationsvirksomhed i de nordiske og baltiske lande. Ved udgangen af 2014 havde TeliaSonera en omsætning på 101,1 milliarder svenske kroner og ca. 73 mio. abonnementer. TeliaSonera er noteret på børserne i Stockholm og i Helsinki. Telia i Danmark udbyder mobil og fastnettelefoni til både privat- og erhvervskunder samt bredbåndsforbindelser og data-services samt tv-produkter. Telia havde i 2014 en omsætning på 5,8 milliarder svenske kroner, 1,8 mio. abonnementer og ca. 1000 medarbejdere. Enkelthed og service er essentielt for, at vi kan skabe profitabel vækst og værdi for vores kunder og ejere. Læs mere på www.telia.dk