Få vores nyheder på mail

De mest solgte mobiler i november

Pressemeddelelse   •   Dec 09, 2015 08:29 CET

Telia har opgjort listen over de mest solgte mobiler i november. Apples nye iPhone beholder sin førsteplads fra sidste måned, mens flagsskibsmodeller og budgettelefoner kæmper om de næste placeringer.

Kunderne er stadig vilde med Apples nye iPhone 6s, der for anden måned i træk sidder solidt på listens førsteplads. Den ældre model, iPhone 5s, er klatret et par pladser op og indtager nu andenpladsen.

                                                  ifåvn

Den kinesiske fabrikant Huawei har virkelig fået fat i danskerne, og har hele fire mobiler med på månedens liste. Huaweis P8 Lite runder podiet af for tredje måned i træk, og også flagsskibsmodellen Nexus 6P blander sig toppen med en 5. plads. Længere nede på listen finder vi budgettelefonerne Y3 og Y550 på henholdsvis en 8. og en 10. plads.

                                                

                                                   p8

Sonys Xperia E 4G har været længe været en konstant blandt de mest solgte mobiler, og denne måned er ingen undtagelse for Sonys kompakte mobil. Den stiger til 4. pladsen i november, og får følgeskab af den nye Sony Xperia Z5 Compact, der indtager månedens 9. plads.

                                              Xperia4EG

På 6. pladsen finder vi Samsungs topmodel Galaxy S6 Edge, der fortsætter sit parløb med sin lidt større tvilling, Galaxy S6 Edge+, der lægger sig på listens 7. plads.

                                                 s6edgegalaxzy

”Det er tydeligt, at der er stor efterspørgsel på fabrikanternes topmodeller, men der er også enkelte billigere mobiler, der sælger rigtig godt. Det vidner om, at der er plads i markedet til begge dele. Med julen lige om hjørnet går vi en travl periode i møde, og det bliver spændende at se, om det kan vende op og ned på næste måneds liste" siger Jesper Lylloff, produktansvarlig i Telia. 

Telia i Danmark er en del af TeliaSonera-koncernen, som er den førende telekommunikationsvirksomhed i de nordiske og baltiske lande. Ved udgangen af 2014 havde TeliaSonera en omsætning på 101,1 milliarder svenske kroner og ca. 73 mio. abonnementer. TeliaSonera er noteret på børserne i Stockholm og i Helsinki. Telia i Danmark udbyder mobil og fastnettelefoni til både privat- og erhvervskunder samt bredbåndsforbindelser og data-services samt tv-produkter. Telia havde i 2014 en omsætning på 5,8 milliarder svenske kroner, 1,8 mio. abonnementer og ca. 1000 medarbejdere. Enkelthed og service er essentielt for, at vi kan skabe profitabel vækst og værdi for vores kunder og ejere. Læs mere på www.telia.dk