Få vores nyheder på mail

Disse konfirmationsgaver hitter i år

Pressemeddelelse   •   Apr 27, 2017 10:00 CEST

Den kommende måned bliver tusindvis af unge konfirmeret og non-firmeret landet over – og som altid danner årets konfirmandgaveønsker et interessant billede af, hvad der er hot & not blandt tidens trendsættende teenagere.

Traditionen tro vil mange af årets konfirmander ønske sig digitalt isenkram, og et godt sted at få en pejling af det største gavehits i 2017 er ved at spørge butiksmedarbejdere og indkøbsansvarlige i mobilselskabernes butikker.

Hos Telia har butikkerne over hele landet gennem de sidste uger haft besøg af masser unge mennesker, der har sonderet mulighederne og testet eller spurgt til forskellige produkter. De nyeste smartphones lokker naturligvis – og her er især iPhone 7 og den nye Samsung Galaxy S8 populære – men også andre typer af gadgets bliver vurderet og helt sikkert skrevet på ønskelisterne hos mange konfirmander.

Ifølge privatkundedirektør Christoph Nørgaard falder årets tech-ønsker især inden for tre kategorier:

”Nummer et er helt klart telefonerne. Det er vores klare vurdering, at konfirmationsgaven for mange unge er den første smartphone, som ikke er arvet fra mor eller far. Dernæst er der hele gaming-området, hvor Virtual Reality-briller ser ud til at blive et endnu større hit end sidste år. Og på tredjepladsen kommer en konfirmand-klassiker, musikanlægget. Da dette års konfirmanders forældre var unge, var det tonstunge stereoanlæg med pladespillere og kassebåndoptagere, der var den store drøm. I dag er det de enkle, trådløse højttalere, der skrives på ønskelisten”.

Blandt de trådløse bluetooth-højttalere er modellerne fra Harmon-Kardon og Marshall-højttalerne særligt populære. Sidstnævnte er med deres retro rock’n’roll-look især et hit hos drengene.

”Endelig så ryger der faktisk altid en del mobilcovers over disken som konfirmationsgave i disse uger. Det virker ofte som om, det er tænkt som gave til veninden, klassekammeraten eller måske naboens konfirmand”, slutter Christoph Nørgaard fra Telia.

Vi er Telia Company, den nye generation af teleselskab. Vores 26.000 talentfulde kollegaer servicerer hver dag millioner af kunder i en af verdens mest teknologimodne regioner. Med en stærk tele-infrastruktur er vi samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem – på deres egne betingelser. Med hovedkvarter i den nordiske region – epicenter for innovation og teknologi - er vi klar til at forandre branchen og bringe hele verden endnu tættere på vores kunder.