Få vores nyheder på mail

Eksklusivt: Telia får eneret på "fremtidens tablet"

Pressemeddelelse   •   Jun 09, 2017 09:30 CEST

Fremtidens tablet kan forvandle alle overflader - fx dit spisebord - til en tablet.

Fra på tirsdag kan du forvandle dit spisebord til en kæmpe-tablet. Eller erstatte din fladskærm med en diskret og handy lille boks, som med et slag samler hjemmets digitale dimser i én enhed. På tirsdag kommer Sony Xperia Touch - også kaldet fremtidens tablet - nemlig til salg i Danmark. Men allerede fra i dag kan du selv prøve kræfter med den lille nyskabelse i Telias butik på Amagertorv på Strøget i København. 

Sony har nemlig givet Telia eksklusiv eneret på salget af Xperia Touch i Danmark. En digital nyskabelse, som verdenspressen og digitale eksperter hurtigt begyndte at kalde "fremtidens tablet", da den blev præsenteret på Mobile World Congress i Barcelona tidligere i år.

Teksten fortsætter under filmen.

Begejstringen var stor, da Xperia Touch blev præsenteret på Mobile World Congress i Barcelona tidligere i år.

Ny digital platform
Men hvad er Sony Xperia Touch egentlig for et produkt? Det er ikke tablet - men kan det samme som en tablet. Det er ikke et smart-tv - men kan det samme som et smart-tv. Det er heller ikke en projektor - men kan det samme som en projekter.

I modsætning til traditionelle projektorer, tablets og lignende gør Xperia Touch mere end bare at vise underholdning. Den forvandler end flad væg, et bord eller endda gulvet til en interaktiv skærm. Med avanceret berøringsfunktionalitet føjer den helt nye dimensioner til det digitale hjem.

I Telia sammenligner privatkundedirektør, Christoph Nørgaard, lanceringen af Xperia Touch og dens potentiale med de første tablets.

"Da verden første gang blev præsenteret for en tablet, vidste man godt, at her var en helt ny digital platform. Vi kunne se muligheder, men kendte ikke det fulde potentiale. I dag er det svært at forestille et moderne hjem uden mindst én tablet," siger Christoph Nørgaard. 

På samme måde vurderer han, at den nye enhed, taler til blandt andet den digitale familie.

"Potentialet i at samle alt fra smart-tv og tablet over musikanlæg til tegnebræt og brætspil i én og samme enhed, som tilmed er både lille og mobil er virkelig interessant. Konceptet taler til direkte ind det moderne digitale liv," siger Christoph Nørgaard.

Sony Xperia Touch kommer til salg på telia.dk fra på tirsdag. Men allerede i dag tyvstarter salget i udvalgte Telia-butikker. 

Vi er Telia Company, den nye generation af teleselskab. Vores 26.000 talentfulde kollegaer servicerer hver dag millioner af kunder i en af verdens mest teknologimodne regioner. Med en stærk tele-infrastruktur er vi samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem – på deres egne betingelser. Med hovedkvarter i den nordiske region – epicenter for innovation og teknologi - er vi klar til at forandre branchen og bringe hele verden endnu tættere på vores kunder.