Få vores nyheder på mail

Følg Apples keynote live

Pressemeddelelse   •   Sep 09, 2015 14:38 CEST

Apple holder keynote-event i San Francisco på onsdag den 9. september. I samarbejde med Ekstra Bladet giver Telia dig mulighed for at følge nyhederne fra Apple live.

Apple afholder traditionen tro keynote, hvor producenten har for vane at løfte sløret for en række nyheder. Eventen holdes i år i Bill Graham Civic Auditorium i San Francisco, Californien, hvor der er plads til 7.000 inviterede gæster. Hvis du ikke er en af de heldige inviterede, giver Telia dig nu mulighede for at følge med fra stuen eller på farten via din mobil.

”Vi har sammen med Ekstra Bladet lavet et setup, hvor vi sørger for en spændende og underholdende aften i Apples tegn. Vi har inviteret tech-blogger Christiane Vejlø og mobiljournalist, Steen Jørgensen en tur i Ekstra Bladets studie, hvor vi følger og kommenterer nyhederne fra Apples keynote. Vi ved, at mange er vilde med at følge med, og vi glæder os til at byde dem velkommen til vores live-stream,” siger Christoph Nørgaard, privatkundedirektør i Telia.

Følg keynoten på onsdag fra klokken 18:30 her og læs mere om nyhederne fra Apple her

Telia i Danmark er en del af TeliaSonera-koncernen, som er den førende telekommunikationsvirksomhed i de nordiske og baltiske lande. Ved udgangen af 2014 havde TeliaSonera en omsætning på 101,1 milliarder svenske kroner og ca. 73 mio. abonnementer. TeliaSonera er noteret på børserne i Stockholm og i Helsinki. Telia i Danmark udbyder mobil og fastnettelefoni til både privat- og erhvervskunder samt bredbåndsforbindelser og data-services samt tv-produkter. Telia havde i 2014 en omsætning på 5,8 milliarder svenske kroner, 1,8 mio. abonnementer og ca. 1000 medarbejdere. Enkelthed og service er essentielt for, at vi kan skabe profitabel vækst og værdi for vores kunder og ejere. Læs mere på www.telia.dk