Få vores nyheder på mail

GRUNDFOS VÆLGER TELIA

Pressemeddelelse   •   Dec 10, 2018 09:00 CET

En af Danmarks mest højteknologiske virksomheder, Grundfos, har valgt Telia som fremtidig leverandør af digitale teleløsninger over de kommende tre år.

Aftalen betyder, at Telia leverer mobiltelefoni, bredbånd og IoT-løsninger til i alt 3.500 medarbejdere i Grundfos fordelt på 20 lokationer i Danmark.

”En virksomhed som Grundfos, hvor teknologien er så meget i højsædet, stiller naturligvis store krav til sine leverandører. Det er ikke nok bare at være mobilleverandør i traditionel forstand. Der skal mere til. Her er vi i Telia i fuld stand til at levere på præcis de behov, som de har i Grundfos,” siger Thomas Kjærsgaard, der er erhvervskundedirektør i Telia.

Også i Grundfos er der tilfredshed med aftalen. Mikkel Andersen, der er har stået for forhandlingerne i Grundfos, hæfter sig også ved, at Telia kan tilbyde et landsdækkende IoT-netværk.

”Valget af Telia er truffet ud fra en helhedsvurdering af både kvalitet, service og pris. Vi ser Telia som en rigtig stærk spiller på markedet, og vi ser frem til et godt samarbejde,” siger Mikkel Andersen.

Tidligere i år har også virksomheder som Danfoss, IKEA og Berlingske Media valgt at skifte til Telia.

Vi er Telia Company, den nye generation af teleselskab. Vores 26.000 talentfulde kollegaer servicerer hver dag millioner af kunder i en af verdens mest teknologimodne regioner. Med en stærk tele-infrastruktur er vi samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem – på deres egne betingelser. Med hovedkvarter i den nordiske region – epicenter for innovation og teknologi - er vi klar til at forandre branchen og bringe hele verden endnu tættere på vores kunder.