Få vores nyheder på mail

Her er de mest solgte mobiler i september

Pressemeddelelse   •   Okt 02, 2015 08:17 CEST

Telia har opgjort top 10-listen over de mest solgte mobiler i september. Apple indleder efteråret med at indtage førstepladsen, mens både flagskibsmodeller og budgettelefoner kæmper om de næste pladser.

Apples iPhone 6 indtager endnu engang førstepladsen, og begynder dermed efteråret i front. Sidste måneds nr. 2, iPhone 5s, er derimod faldet til listens fjerdeplads. AppleiPhone6

Sonys Xperia E 4G er kravlet en enkelt plads op i forhold til august, så den nu indtager andenpladsen, og ånder iPhone 6 i nakken. Mobilen har længe haft et solidt tag i toppen af listen, og det ser ud til at fortsætte ind i efteråret. På 9. pladsen finder vi Sonys vandtætte Xperia Z3 Compact.

SonyXperia3z+

Den kinesiske fabrikant Huawei har i denne måned to modeller på listen. Huawei P8 Lite klemmer sig ind på tredjepladsen, og Y550 ligger endnu engang lunt i midterfeltet på en 7. plads. Især Y550 har de seneste måneder været en konstant på top 10, og det virker til, at danskerne er glade for den brugervenlige model, lidt lavere pris og hurtige 4G.

                                        p8lite

Samsung er for anden måned i træk repræsenteret med hele fire forskellige modeller. Det er flagskibene Galaxy S6 Edge, S6 Edge+ på henholdsvis 5. og 6. pladsen, der ligger højest i september. Galaxy S6 følger snært efter på 8. pladsen, inden Galaxy S5 Mini runder listen af.

Samsung6edge

”Det er interessant, at Apples produkter er eftertragtede hele året rundt uagtet firmaets produktcyklus. Det vidner om, at de har skabt et enormt stærkt brand. Vi oplever, at flagskibene hos de enkelte producenter sælger rigtig fint, men også gode smartphones til lidt billigere pris er blevet attraktive", siger Jesper Lylloff, produktansvarlig i Telia.

Telia i Danmark er en del af TeliaSonera-koncernen, som er den førende telekommunikationsvirksomhed i de nordiske og baltiske lande. Ved udgangen af 2014 havde TeliaSonera en omsætning på 101,1 milliarder svenske kroner og ca. 73 mio. abonnementer. TeliaSonera er noteret på børserne i Stockholm og i Helsinki. Telia i Danmark udbyder mobil og fastnettelefoni til både privat- og erhvervskunder samt bredbåndsforbindelser og data-services samt tv-produkter. Telia havde i 2014 en omsætning på 5,8 milliarder svenske kroner, 1,8 mio. abonnementer og ca. 1000 medarbejdere. Enkelthed og service er essentielt for, at vi kan skabe profitabel vækst og værdi for vores kunder og ejere. Læs mere på www.telia.dk