Få vores nyheder på mail

ID1 forhandles fra i dag hos Telia som det eneste teleselskab

Pressemeddelelse   •   Jan 07, 2016 08:12 CET

Den nye, danske smartphoneproducent ID2ME lancerer i dag deres første smartphone ID1. Med en innovativ tilgang tager ID1 kampen op mod den gængse måde at betjene sin smartphone på.

ID1 introducerer nemlig en helt ny måde at betjene sin telefon, end vi er vant til. Fra startskærmen ’swiper’ man simpelthen den ønskede app-kategori frem, som vises ved et ’hjul’, hvorfra man vælger den ønskede app. ID1 giver endda feedback ved hjælp af små vibrationer, så man kan betjene den uden at se på den. Tanken er, at telefonen let skal kunne betjenes med en enkelt finger:

”Vi vil godt gøre tingene lidt anderledes i Telia, og det vil folkene bag ID2ME også. Den nye brugerflade er et glimrende eksempel på den innovative tankegang, og derfor har vi valgt at tage den i sortiment. Vi tror på, den vil blive taget godt imod især hos den yngre målgruppe,” siger Jesper Lylloff, produktansvarlig hos Telia.

”ID2ME har desuden valgt at gøre det muligt for ID2ME at udvikle sig henover tid, fordi den aldrig forlader beta-stadiet. Det betyder, at andre vil kunne udvikle på telefonen, og det bliver spændende at følge, hvad det bringer med sig,” slutter Jesper Lylloff.

Læs mere på telia.dk/ID1. ID1 fra ID2ME kan nu købes online i Telia-butikker landet over.

ID1 Front

ID1 close 4

ID1 close 3

ID1 close 2

ID1 close

ID1 Black

Telia i Danmark er en del af TeliaSonera-koncernen, som er den førende telekommunikationsvirksomhed i de nordiske og baltiske lande. Ved udgangen af 2014 havde TeliaSonera en omsætning på 101,1 milliarder svenske kroner og ca. 73 mio. abonnementer. TeliaSonera er noteret på børserne i Stockholm og i Helsinki. Telia i Danmark udbyder mobil og fastnettelefoni til både privat- og erhvervskunder samt bredbåndsforbindelser og data-services samt tv-produkter. Telia havde i 2014 en omsætning på 5,8 milliarder svenske kroner, 1,8 mio. abonnementer og ca. 1000 medarbejdere. Enkelthed og service er essentielt for, at vi kan skabe profitabel vækst og værdi for vores kunder og ejere. Læs mere på www.telia.dk