Få vores nyheder på mail

iPhone-fest i København og Århus

Pressemeddelelse   •   Jul 30, 2010 15:36 CEST

Endelig kom den. I nat blev den første iPhone 4 solgt. Op til klokken 00:01, hvor salget blev skudt i gang, havde 300 mennesker stillet sig i kø foran Telia-butikkerne i København og Århus, hvor iPhone festen blev holdt i gang af dj’s, konkurrencer og goodiebags til de første.

En kø på omkring 250 meter prægede gadebilledet på Strøget i København, og også i Ryesgade i Århus havde mange taget plads i køen i nat, hvor de allerførste drømme om iPhone 4 blev indfriet.

“I Telia har vi altid gjort meget ud af iPhone-lanceringer, helt tilbage fra den første iPhone 3G landede. Det er altid en fest, og det var det bestemt også i nat, hvor mange havde trodset regnen og stillet sig i kø. Vi prioriterer naturligvis vores venteliste, men traditionen tro havde vi sat et mindre antal iPhones til salg i de to udvalgte butikker, og over 400 kunne forlade de to butikker som iPhone 4 ejere,” siger Michael Bech, salgsdirektør, privat, Telia Mobility Services.

Midlertidig udsolgt
Den helt igennem massive interesse for iPhone 4 har gjort, at der er midlertidig udsolgt.

“Udover det mindre antal iPhones, som blev solgt i nat, har over 30.000 skrevet sig op på vores venteliste. De øverste på ventelisten får allerede i dag en mail med et personligt link til køb af deres iPhone 4. Hvis man vil have fingrene i iPhone 4, er det derfor vigtigt, at man bliver skrevet op på listen, så man er sikret sit eget eksemplar af iPhone 4, når vi får den på lager. Næste leverance sker allerede i næste uge,” siger Michael Bech.

Telia i Danmark er en del af TeliaSonera koncernen, som er den førende telekommunikationsvirksomhed i de nordiske og baltiske lande, med virksomheder i Spanien samt i en række lande i Eurasien, inklusiv Rusland og Tyrkiet. Ved udgangen af 2013 havde TeliaSonera en omsætning på 101,7 milliarder svenske kroner, og 189 mio. kunder (72,5 mio. på hjemmemarkederne og 116,5 mio. igennem delvist ejede selskaber). TeliaSonera er noteret på børserne i Stockholm og i Helsinki. Telia i Danmark udbyder mobil og fastnettelefoni til både privat- og erhvervskunder samt bredbåndsforbindelser og data-services. Telia havde i 2013 en omsætning på 4,6 milliarder danske kroner. Enkelthed og service er vigtigt for at vi kan skabe profitabel vækst og værdi for vores kunder og ejere. Læs mere på www.telia.dk