Få vores nyheder på mail

Kom på 4G med din smartphone!

Pressemeddelelse   •   Okt 26, 2012 11:28 CEST

Fra i dag kan danskerne for første gang udnytte det hurtige 4G-datanetværk direkte på smartphonen. Telia lancerer nemlig i dag Samsung Galaxy SIII 4G, hvilket er den første smartphone i landet, som kommer til at køre på 4G.  Ny hardware som SGSIII 4G er blandt andet en del af den udvikling, der skal gøre det af med langsom datatrafik. 

Udviklingen inden for smartphone-teknologien åbner helt nye muligheder for at kommunikere, og for hvordan man lader sig underholde. Telias 4G-netværk dækker i dag 75 pct. af befolkningen og 192 byer, hvilket betyder, at nye smartphones som SGSIII 4G virkelig kommer til sin ret. 

”I forbindelse med udrulningen af vores 4G-netværk har vi oplevet stor interesse for, at smartphones også skal kunne koble sig på det hurtige netværk. Med den nye 4G-version af Samsung Galaxy SIII kan vi nu endelig imødekomme vores kunders efterspørgsel, og vi glæder os derfor utrolig meget til at kunne give vores kunder fantastiske 4G-oplevelser på deres smartphone,” siger Michael Bech, Salgsdirektør i Telias mobilforretning.

Danskerne vil have hastighedDanskernes forbrug af data er steget markant, siden smartphonen gjorde sit indtog, og meget kommunikation og underholdning bliver i dag mere og mere videobaseret. Netop derfor stiger behovet for en hurtig mobil dataforbindelse i både professionelle og private sammenhænge, idet streaming og download af video- og billedmateriale kræver en hurtig forbindelse. 

”De nye muligheder og den frihed, som 4G-netværket tilbyder, kræver selvfølgelig, at der er fokus på at udvikle ny hardware, som understøtter netværket. Netop det gør 4G-versionen af Galaxy SIII, og den giver således vores kunder muligheden for at udnytte nogle af de mange nye video-tjenester, der dukker op på markedet. Med Samsungs avancerede skærmteknologi og det hurtige 4G-netværk er jeg sikker på, at vores kunder får en rigtig god oplevelse på 4G hos Telia,” uddyber Michael Bech. 

Den nye version af SGS III kommer i sort og hvid, og foruden de samme fede features som 3G-udgaven er den helt store nyhed muligheden for at koble sig på det hurtige 4G-datanetværk:

”Vores vigtigste opgave er at skabe innovativ teknologi, som gør hverdagen lettere og sjovere for helt almindelige mennesker. Det lykkes i den grad, når man kobler Telias 4G datanetværk med 4G-versionen af vores hurtigst sælgende smartphone nogensinde, Samsung GALAXY SIII. Den er allerede solgt i mere end 20 millioner eksemplarer verden over og har både herhjemme og internationalt høstet mange priser. Men først med 4G kommer alle dens features 100 % til deres ret. Jeg håber, at danske forbrugere med Samsung GALAXY SIII 4G vil opleve endnu flere spændende facetter af en i forvejen særdeles stærk smartphone,” siger Claus Holm, Country Director hos Samsung Danmark.


Telia i Danmark er en del af TeliaSonera koncernen, som er den førende telekommunikationsvirksomhed i de nordiske og baltiske lande, med virksomheder i Spanien samt i en række lande i Eurasien, inklusiv Rusland og Tyrkiet. Ved udgangen af 2013 havde TeliaSonera en omsætning på 101,7 milliarder svenske kroner, og 189 mio. kunder (72,5 mio. på hjemmemarkederne og 116,5 mio. igennem delvist ejede selskaber). TeliaSonera er noteret på børserne i Stockholm og i Helsinki. Telia i Danmark udbyder mobil og fastnettelefoni til både privat- og erhvervskunder samt bredbåndsforbindelser og data-services. Telia havde i 2013 en omsætning på 4,6 milliarder danske kroner. Enkelthed og service er vigtigt for at vi kan skabe profitabel vækst og værdi for vores kunder og ejere. Læs mere på www.telia.dk