Få vores nyheder på mail

Kom til Telias kulturfest

Pressemeddelelse   •   Okt 14, 2010 09:23 CEST

På fredag den 15. oktober fra klokken 19:00 fejrer Telia kulturnatten med byens vildeste tilbudsfest. Telia liner to dj’s op med lyd og lys, og hele aftenen er der specielle tilbud på vores populære On12- og On50-abonnementer og 25 pct. rabat på alt tilbehør. Samtidig kan du deltage i konkurrencen om den splinternye tablet, Samsung Galaxy Tab.

Udover Samsung vil også Sony Ericsson, Nokia og LG være til stede i butikken for at demonstrere produkter.

“Vi glæder os rigtig meget til kulturnatten her i Telia-butikken på Strøget i København. Der kommer fede demonstrationer af nye produkter, masser af gode tilbud og konkurrencer og med live dj’s i butikken er stemningen altid helt i top. Vi har også sørget for popcorn, slik, frugt og Samsung kommer med en kaffeknallert, så gæsterne har noget at varme sig på. Et af aftenens højdepunkter er vores Samsung Galaxy-konkurrence, hvor man har muligheden for at vinde sit helt eget eksemplar af den nye tablet, før den overhovedet er blevet lanceret i Danmark,” siger Jannick Dalgaard, medarbejder i Telia-butikken på Amagertorv i København.

Køb din nye mobil på fredag og spar penge på abonnementet
På fredag har du mulighed for at spare mange penge, når du køber din nye mobil med vores populære On12- eller On50-abonnement. Tilbuddet gælder ved køb af udvalgte topmodeller fra Sony Ericsson, Nokia, LG, HTC mm. Kom ind i butikken og se om netop din nye mobil er med på listen.

“I anledning af kulturfesten på fredag har vi naturligvis sørget for nogle attraktive tilbud til gæsterne. Det er alt sammen med til at sætte stemningen på fredag, så det kan kun blive en god aften her i butikken. Udover de attraktive priser på abonnementer, kan man spare 25 pct. på alt tilbehør som eksempelvis covers til sin mobil, tasker til sin bærbare og headsets,” siger Jannick Dalgaard.

Telias kulturfest afholdes på fredag i Telia-butikken på Amagertorv i København fra klokken 19:00-23:59. Kig ind i butikken og nyd de mange tilbud, musikken og konkurrencerne.

Telia i Danmark er en del af TeliaSonera koncernen, som er den førende telekommunikationsvirksomhed i de nordiske og baltiske lande, med virksomheder i Spanien samt i en række lande i Eurasien, inklusiv Rusland og Tyrkiet. Ved udgangen af 2013 havde TeliaSonera en omsætning på 101,7 milliarder svenske kroner, og 189 mio. kunder (72,5 mio. på hjemmemarkederne og 116,5 mio. igennem delvist ejede selskaber). TeliaSonera er noteret på børserne i Stockholm og i Helsinki. Telia i Danmark udbyder mobil og fastnettelefoni til både privat- og erhvervskunder samt bredbåndsforbindelser og data-services. Telia havde i 2013 en omsætning på 4,6 milliarder danske kroner. Enkelthed og service er vigtigt for at vi kan skabe profitabel vækst og værdi for vores kunder og ejere. Læs mere på www.telia.dk