Få vores nyheder på mail

Krøllede hjerner og geniale idéer i Kulturnatten

Pressemeddelelse   •   Okt 09, 2014 08:40 CEST

I anledning af Kulturnatten i hovedstaden arrangerer Københavns Kommunes nye Idéklinik i samarbejde med Telia en inspirerende aften med to af Danmarks mest krøllede hjerner, hjerneforskeren Peter Lund Madsen og innovatøren Preben Mejer.

Arrangementet foregår fredag den 10. oktober kl. 20 i kirken i De Gamles By, Edith Rodes Vej 6, 2200 København N.

For Telia er arrangementet endnu et nysgerrigt skridt i undersøgelsen af, hvordan vi som samfund skaber innovation og vækst gennem teknologi og kommunikation:

”Som teleselskab leverer vi teleinfrastruktur til forskning og innovation af produkter og services. Det er en rolle og et ansvar, vi er stolte af, og som vi hos Telia gerne vil dyrke yderligere, fx ved at undersøge innovationens natur: Hvordan skabes idéer, og hvilke processer skal kreativiteten igennem for at danne ny, anvendelig viden og i sidste ende en samfundsmæssig værdi?”, siger Mette Honoré, kommunikationsdirektør hos Telia Danmark.

Arrangementet afholdes i samarbejde med Københavns Kommunes nye Idéklinik, bliver stedet, hvor borgere, medarbejdere og virksomheder i København kan mødes for at præsentere deres idéer til teknologiske produkter, der kan gøre livet lettere, sundere og bedre.

Udover debatten mellem Peter Lund Madsen og innovatøren Preben Mejer byder aftenen også på muligheden for at få målt sin sundhedstilstand og demonstreret forskellige former for personlig sundhedsteknologi på mobiltelefoni i Københavns Kommunes Idéklinik på Nørre Allé 41, 2200 København N.


Telia i Danmark er en del af TeliaSonera koncernen, som er den førende telekommunikationsvirksomhed i de nordiske og baltiske lande, med virksomheder i Spanien samt i en række lande i Eurasien, inklusiv Rusland og Tyrkiet. Ved udgangen af 2013 havde TeliaSonera en omsætning på 101,7 milliarder svenske kroner, og 189 mio. kunder (72,5 mio. på hjemmemarkederne og 116,5 mio. igennem delvist ejede selskaber). TeliaSonera er noteret på børserne i Stockholm og i Helsinki. Telia i Danmark udbyder mobil og fastnettelefoni til både privat- og erhvervskunder samt bredbåndsforbindelser og data-services. Telia havde i 2013 en omsætning på 4,6 milliarder danske kroner. Enkelthed og service er vigtigt for at vi kan skabe profitabel vækst og værdi for vores kunder og ejere. Læs mere på www.telia.dk