Få vores nyheder på mail

Mobilen er overfyldt med billeder

Pressemeddelelse   •   Apr 06, 2010 09:27 CEST

Telia lancerer i dag en ny service, SkyFiles, der sikrer ekstra plads på mobil og computer, som ofte fyldes med billeder, dokumenter og andre filer. Samtidig giver SkyFiles danskerne adgang til deres filer, hvor som helst og når som helst fra hvilken som helst mobil- eller PC/MAC-browser. Med tjenesten bliver kundernes filer fuldstændig mobile, fordi de gemmes sikkert online. På denne måde sikres filerne, så kunderne aldrig mister dem.

70 pct. af danskerne angiver i Telias TrendRapport 2010, at muligheden for at få adgang til ens filer fra forskellige steder er en af de største fordele ved at gemme filer på internettet. Telia SkyFiles er en fleksibel og sikker tjeneste, hvor kunderne kan dele filer, kommentere, printe, oprette grupper eller projekter og meget mere. Filerne ligger tilgængelige på en brugervenlig og sikker internetside, og kunderne vælger helt selv, hvem som skal have adgang til filerne.

“Med Telia SkyFiles har man altid alle ens filer lige ved hånden uden at være nødt til at medbringe nogen form for computer eller harddisk - det eneste man har brug for er en internetadgang. Tjenesten gør også, at kunderne får mere plads på mobilen. Mange bruger deres mobil som kamera og har ofte vigtige dokumenter på den, men der er ikke altid plads til det hele. SkyFiles fungerer som ens personlige drev på internettet, og giver kunderne nem mulighed for at dele deres yndlingsbilleder og let få adgang til alle deres dokumenter,” siger Peter Krogsgaard, salgs- og marketingdirektør i Telia Mobility Services.

Telia SkyFiles sikrer dine filer
I modsætning til fysiske sikkerhedskopier på eksterne harddiske eller lignende, som kan gå i stykker eller blive væk, så gemmer Telia SkyFiles filerne på en sikker hjemmeside. Dermed mister kunderne aldrig deres filer.

“Mange har billeder, film og dokumenter liggende på computeren, som de ville være kede af at miste. Alligevel viser Telias TrendRapport 2010, at hver tredje dansker ikke sikkerhedskopierer data fra deres private computer. Telia SkyFiles opdaterer automatisk filer og mapper, når de bliver ændret, og kunderne undgår dermed at skulle tage manuelle sikkerhedskopier. Så mister man aldrig sine feriebilleder fra sidste sommer eller sine vigtige dokumenter,” siger Peter Krogsgaard.

Lige nu har alle kunder mulighed for at prøve Telia SkyFiles gratis i 21 dage. Se mere på telia.dk/SkyFiles.


Telia i Danmark er en del af TeliaSonera koncernen, som er den førende telekommunikationsvirksomhed i de nordiske og baltiske lande, med virksomheder i Spanien samt i en række lande i Eurasien, inklusiv Rusland og Tyrkiet. Ved udgangen af 2013 havde TeliaSonera en omsætning på 101,7 milliarder svenske kroner, og 189 mio. kunder (72,5 mio. på hjemmemarkederne og 116,5 mio. igennem delvist ejede selskaber). TeliaSonera er noteret på børserne i Stockholm og i Helsinki. Telia i Danmark udbyder mobil og fastnettelefoni til både privat- og erhvervskunder samt bredbåndsforbindelser og data-services. Telia havde i 2013 en omsætning på 4,6 milliarder danske kroner. Enkelthed og service er vigtigt for at vi kan skabe profitabel vækst og værdi for vores kunder og ejere. Læs mere på www.telia.dk