Få vores nyheder på mail

Mobilen som tv-fjernbetjening hos Telia

Pressemeddelelse   •   Mar 13, 2012 13:17 CET

Telia TV er igen blevet opdateret, og blandt de nye muligheder er to fede smartphone apps, der gør det lettere og sjovere at zappe eller optage programmer på Telia TV.Telia er de første i Danmark, hvor mobilen som tv-fjernbetjening er standard.

Med den ene af Telia TV’s nye smartphone apps, ”Telia TV Record”, får forbrugeren en komplet og overskuelig tv-guide, hvorfra man med sin mobil derhjemme kan sætte sin tv-harddiskoptager til at optage sine yndlingsprogrammer fra mobilen, f.eks. når man er på farten og væk fra hjemmet.

Den anden app, ”Telia TV Remote”, fungerer som en fjernbetjening med en nem og indbydende brugerflade, der fuldt og helt kan erstatte den traditionelle fjernbetjening. En spændende mulighed for de mange danske gadget-fans!

”Telia TV er opdateret med en række moderne og brugervenlige muligheder, der betyder, at vi kan tilbyde kunderne et endnu mere attraktivt tv-produkt. Produktet er udviklet af vores hovedkontor i Sverige og gennemprøvet af mere end 500.000 nordiske iptv-kunder. Dermed får vores danske kunder glæde af den styrke, der ligger i, at vi er en del af en global koncern som TeliaSonera”, fortæller Ken Helleskov Andersen, direktør for privatmarkedet i Telias bredbåndsforretning. 

Telias iptv-løsning indeholder også nye kanalpakker og tilvalgspakker samt en række muligheder, som gør det endnu nemmere for forbrugerne selv at bestemme, hvad de vil se i tv og hvornår. Herunder flere kanaler med catch-up-services (adgang til arkiver med tv-programmer, der tidligere har været sendt), tv-boks med harddiskoptager (der gør det muligt at spole og pause i live-udsendelser samt starte dem forfra, hvis man kommer for sent), multiroom (tv-bokse til flere rum) samt de to smartphone apps.

Begge apps er gratis og kan hentes lige nu i Apples App store eller hos Google Play.

Telia TV sælges altid som en del af Telias triple-play tilbud med internet, telefoni og tv via ADSL-bredbånd. Produktet kan leveres til de fleste husstande i landets største byer.

Læs mere om Telia TV – priser og facts her

Der er mulighed for at downloade billeder her

Telia i Danmark er en del af TeliaSonera koncernen, som er den førende telekommunikationsvirksomhed i de nordiske og baltiske lande, med virksomheder i Spanien samt i en række lande i Eurasien, inklusiv Rusland og Tyrkiet. Ved udgangen af 2013 havde TeliaSonera en omsætning på 101,7 milliarder svenske kroner, og 189 mio. kunder (72,5 mio. på hjemmemarkederne og 116,5 mio. igennem delvist ejede selskaber). TeliaSonera er noteret på børserne i Stockholm og i Helsinki. Telia i Danmark udbyder mobil og fastnettelefoni til både privat- og erhvervskunder samt bredbåndsforbindelser og data-services. Telia havde i 2013 en omsætning på 4,6 milliarder danske kroner. Enkelthed og service er vigtigt for at vi kan skabe profitabel vækst og værdi for vores kunder og ejere. Læs mere på www.telia.dk