Få vores nyheder på mail

MORTEN BENTZEN TAKKER AF EFTER 15 ÅR I TELIA

Pressemeddelelse   •   Aug 20, 2019 09:05 CEST

Morten Bentzen, Telia Danmarks administrerende direktør gennem de sidste fire år, forlader televirksomheden ved udgangen af august 2019.

Morten Bentzen, Telia Danmarks administrerende direktør, har besluttet at forlade Telia. Morten har stået i spidsen for Telia Danmark i de sidste fire år. Gennem de sidste 15 år har Morten haft en række lederroller i Telia og det tidligere Orange, hvor han blandt andet har haft ansvaret for erhvervsforretningen og partnersalget.

”Det er en af de sværeste beslutninger i min karriere. Jeg holder utroligt meget af mine dygtige og dedikerede kolleger i Telia. Og den teknologiske udvikling og nådesløse konkurrence i telebranchen har en særlig dynamik, som jeg kommer til at savne. Tiden er dog den rette til at prøve kræfter med nye udfordringer. Jeg vil bruge den kommende tid til at overveje nøje, hvad det næste skridt i min karriere skal være. Telia Danmark har et stærkt direktionshold, så jeg er helt tryg ved at give stafetten videre”, uddyber Morten Bentzen.

Emil Nilsson, der er ansvarlig for Telias aktiviteter i Danmark, Estland, Letland og Eurasia, giver Mortens afsked følgende ord med på vejen:

”Jeg har fuld forståelse for Mortens beslutning, men er personligt ærgerlig over at vores veje skal skilles. Morten er en fantastisk kollega, der har leveret en værdifuld indsats til Telia Danmarks udvikling gennem de sidste mange år. Jeg kommer til at savne hans vindermentalitet, professionalisme og ukuelige gåpåmod – og ønsker ham alt det bedste fremover. Samtidig er jeg glad for, at Thomas Kjærsgaard, der har leveret flotte resultater for Telias erhvervsforretning, har sagt ja til at træde til som interim CEO for Telia i Danmark”.

Thomas Kjærsgaard har siden sommeren 2018 været direktør for Telias erhvervsforretning i Danmark. Som medlem af direktionen har Thomas været med til at definere retningen for Telia i Danmark med fokus på digitalisering, IoT-løsninger samt nye forretnings- og partnerskabsmodeller.

Før Thomas Kjærsgaard kom til Telia, var han salgsdirektør i Microsoft og har stået i spidsen for digitaliseringsprojekter for nogle af de største virksomheder i Europa gennem mere end 10 år.

Arbejdet med at finde Telia Danmarks nye administrerende direktør er igangsat. Morten Bentzen fortsætter i rollen indtil udgangen af august, hvorefter Thomas Kjærsgaard tiltræder.

Vi er Telia Company, den nye generation af teleselskab. Vores mere end 20.000 talentfulde kollegaer servicerer hver dag millioner af kunder i en af verdens mest teknologimodne regioner. Med en stærk tele-infrastruktur er vi samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem – på deres egne betingelser. Med hovedkvarter i den nordiske region – epicenter for innovation og teknologi - er vi klar til at forandre branchen og bringe hele verden endnu tættere på vores kunder.