Få vores nyheder på mail

NU FÅR 9 UD AF 10 DANSKERE FÆRRE BEKYMRINGER PÅ REJSEN

Pressemeddelelse   •   Nov 14, 2018 09:00 CET

Nu kan Telia-kunder trygt tage mobilen med på 97 pct. af alle udlandsrejser.

Fra i dag kan Telia-kunder trygt tage mobilen med til endnu flere lande uden at skulle bekymre sig om mobilregningen. Telia udvider nemlig sit Roam-Like-Home koncept, så det nu dækker 97 pct. af alle danskernes udlandsrejser.

Med Telias Roam-Like-Home koncept har Telia-kunder siden 2014 trygt kunnet tage mobilen med sig rundt i Europa uden at bekymre sig om mobilregningen derhjemme. Nu udvider Telia det populære koncept til også at gælde lande udenfor Europa.

Med det nye abonnement Telia One World kan Telias kunder tage fri tale, fri sms, fri mms og 20 GB data med sig i hele EU samt en række af de lande, som vi danskere oftest rejser til. Det gælder blandt andet USA, Tyrkiet og Thailand. Dermed dækker Telia One World – ifølge Danmarks Statistik – ikke færre end 91 pct. af alle længere udlandsrejser. Kigger man på kortere rejser dækker Telia One World tæt på 100 pct. af alle danske udlandsrejser.

"Vi har selvfølgelig kigget på, hvilke lande vores kunder oftest rejser til. Her står EU inklusiv Norge og Schweiz samt USA, Tyrkiet og Thailand for langt hovedparten af alle udlandsrejser. Når Telia-kunder tager mobilen med til udlandet, er det i 97 pct. af tilfældene til netop et af disse lande. Derfor er USA, Tyrkiet og Thailand de naturlige lande at starte med i vores nye One World-abonnement,” forklarer Gustav Berghog, der er privatkundedirektør i Telia.

Flere lande på vej
Gustav Berghog lægger ikke skjul på, at Telia gerne ser, at kunderne kan roame ubekymret i endnu flere lande.

”Som navnet Telia One World antyder er vores ambition, at man som Telia-kunde skal kunne roame ubekymret i alle verdens lande. Telias erklærede strategi er, at fjerne såkaldte pain-points ved at være telekunde. Det gælder blandt andet bekymringer over at have mobilen med til udlandet. Derfor fjerner vi nu den bekymring. Samtidig holder vi fast i, at man som Telia-kunde selvfølgelig får 4G-dækning også i udlandet, og vi sætter heller ikke kundernes datahastighed ned udenfor Danmarks grænser”, siger Gustav Berghog.

Udover fri tale, fri sms, fri mms og 20 GB data i alle Telias Roam-Like-Home lande indeholder Telia One World også Fri Data i både Danmark, Norge, Sverige og Finland.


FAKTA OM TELIA ONE WORLD

  • Fri Data i Danmark, Sverige, Norge og Finland
  • Fri tale i alle Roam-Like-Home lande
  • Fri sms i alle Roam-Like-Home lande
  • Fri mms i alle Roam-Like-Home lande
  • 20 GB data i alle Roam-Like-Home lande*
  • Telia tilbyder 4G i samtlige Roam-Like-Home lande


ROAM-LIKE-LANDE
Hele EU samt Norge, Schweiz, USA, Tyrkiet, Thailand med flere

REJSEVANER
Når Telia-kunder tager mobilen med til udlandet er det i 97 pct. af alle tilfælde til et af de lande, der nu er dækket af Telias Roam-Like-Home koncept med Telia One World. 

Ifølge Danmarks Statistik gik 91 pct. af alle udlandsrejser med mindst 4 overnatninger til lande, som Telia nu dækker med Telia One World. For kortere rejser – af Danmarks Statistik defineret ved op til og med 3 overnatninger – er det tilsvarende tal næsten 100. pct.


* = 20 GB data svarer til ca. 20 timers streaming via mobil eller tablet.

Vi er Telia Company, den nye generation af teleselskab. Vores 26.000 talentfulde kollegaer servicerer hver dag millioner af kunder i en af verdens mest teknologimodne regioner. Med en stærk tele-infrastruktur er vi samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem – på deres egne betingelser. Med hovedkvarter i den nordiske region – epicenter for innovation og teknologi - er vi klar til at forandre branchen og bringe hele verden endnu tættere på vores kunder.