Få vores nyheder på mail

Ny CEO i Telia Danmark

Pressemeddelelse   •   Okt 08, 2015 09:00 CEST

Søren Abildgaard er udnævnt Chief Commercial Officer i TeliaSonera, og Morten Bentzen overtager posten som CEO i Telia Danmark.

I dag er CEO i Telia Danmark gennem næsten 5 år, Søren Abildgaard, blevet udnævnt til Chief Commercial Officer for TeliaSonera Group samt Acting Head i en ny enhed bestående af det gamle Group Commercial og Group Technology i TeliaSonera Group.

Ny CEO i Telia Danmark bliver fra i dag den nuværende Country Head of Enterprise Morten Bentzen.

Morten Bentzen har siden januar 2011 været en del af Telia Danmarks direktion som ansvarlig for erhvervsforretningen – først for Mobility og siden 1. april 2014, hvor mobil- og bredbåndsforretningerne blev lagt sammen, for hele erhvervsområdet i Telia Danmark.

”Morten Bentzen har stor erfaring og overbevisende resultater bag sig og har således gjort sig fortjent til den respekt og tillid, han nyder i organisationen – både i Danmark og i hovedkontoret i Sverige. Morten har solide strategiske kompetencer og er en stærk og entydig leder, som altid går forrest, når det er hårdest. Han var derfor det naturlige valg af ny CEO i Danmark,” siger Robert Andersson, Executive Vice President and Head of Region Europe i TeliaSonera.

Telia i Danmark er en del af TeliaSonera-koncernen, som er den førende telekommunikationsvirksomhed i de nordiske og baltiske lande. Ved udgangen af 2014 havde TeliaSonera en omsætning på 101,1 milliarder svenske kroner og ca. 73 mio. abonnementer. TeliaSonera er noteret på børserne i Stockholm og i Helsinki. Telia i Danmark udbyder mobil og fastnettelefoni til både privat- og erhvervskunder samt bredbåndsforbindelser og data-services samt tv-produkter. Telia havde i 2014 en omsætning på 5,8 milliarder svenske kroner, 1,8 mio. abonnementer og ca. 1000 medarbejdere. Enkelthed og service er essentielt for, at vi kan skabe profitabel vækst og værdi for vores kunder og ejere. Læs mere på www.telia.dk