Få vores nyheder på mail

Ny direktør i spidsen for Telias og Telenors mobilnet

Pressemeddelelse   •   Mar 21, 2017 12:00 CET

Carsten Bryder, kommende CEO i TT-Netværket

Telia og Telenors fælles mobilnetværk skal have ny direktør. Det bliver den erfarne tele-direktør Carsten Bryder, der 1. juni tiltræder som administrerende direktør i Telias og Telenors fællesejede selskab TT-netværket.

Carsten Bryder kommer fra en stilling som CTO – også kaldet teknisk direktør – i TDC. Men med jobbet som CEO i TT-netværket får Carsten Bryder nu ansvaret for at drive, udvikle og fremtidssikre Danmarks største og mest benyttede mobilnetværk.

Om sin nye rolle siger Carsten Bryder:
”Jeg glæder mig til at arbejde med fremtidens mobilnetværk, hvor især tre fokusområder vil blive prioriteret; udbygning af netværkets kapacitet, kvalitetsløft af kundeoplevelsen for den enkelte mobilbruger og introduktionen af nye teknologier.”

Det er både en erfaren telemand og erfaren leder, der kommer til at stå i spidsen for TT-netværket. Carsten Bryder har næsten 20 års erfaring fra forskellige jobs i telebranchen heraf ca. 16 år som leder. Tilbage i 1998 startede han i det daværende Sonofon, som siden blev til Telenor. Siden 2005 har han haft forskellige direktørstillinger i TDC – senest altså som netværksansvarlig.

Bestyrelsesformand i TT-netværket, Claes Nycander, ser frem til samarbejdet:
”Jeg er virkelig glad for at kunne udnævne Carsten som CEO for TT-værket. Jeg er overbevist om, at han har de rette evner til at udvikle samarbejdet og det fælles netværk fremadrettet,” siger han.

BLÅ BOG: Carsten Bryder

  • Født 1968 
  • Uddannet på Handelshøjskolen i Aarhus 1992 
  • Senere flere efteruddannelser på CBS, bl.a. CBS’s bestyrelsesuddannelse

Tidligere beskæftigelser:

  • 1992 – 1998  Spar Nord
  • 1998 – 2004  Sonofon/Telenor
  • 2005 – 2017  TDC – senest som CTO

FAKTA OM: Telia og Telenors netværk

  • Netværket har over 4.000 antennepositioner og er dermed Danmarks største mobilnet.
  • Netværket har over 3,5 mio. mobilbrugere og er Danmarks mest benyttede netværk.
  • Telia og Telenor ejer hver 50% af TT-netværket.

Vi er Telia Company, den nye generation af teleselskab. Vores 26.000 talentfulde kollegaer servicerer hver dag millioner af kunder i en af verdens mest teknologimodne regioner. Med en stærk tele-infrastruktur er vi samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem – på deres egne betingelser. Med hovedkvarter i den nordiske region – epicenter for innovation og teknologi - er vi klar til at forandre branchen og bringe hele verden endnu tættere på vores kunder.