Få vores nyheder på mail

Ny service til pendlere fra Telia: Ring for samme pris i både Danmark og Sverige

Pressemeddelelse   •   Jul 20, 2010 09:32 CEST

Den 20. juli lanceres Telia Fritid Sverige og Telia Business Sverige, som giver kunderne mulighed for at ringe for kun 79 øre/min. i hele Sverige. De nye tjenester tilkøbes til det normale abonnement for blot 29 kroner pr. måned for privatkunder og for 20 kroner pr. måned for erhvervskunder. Så kan man nøjes med én enkel mobil og ét enkelt nummer, alt imens man ikke behøver at bekymre sig om uforudsete høje regninger.

Som en del af Nordens største teleselskab har Telia i Danmark og Telia i Sverige samarbejdet om at skabe den nye tjeneste. Telia Fritid Sverige og Telia Business Sverige er gode tjenester til pendlere eller sommerhusejere, som tit rejser på tværs af grænsen mellem Danmark og Sverige:

“Især mange pendlere har to mobiler, to simkort og to numre - ét til brug i Danmark og ét til brug i Sverige. Med Telia Fritid Sverige eller Telia Business Sverige kan de Telia kunder, som er bosat i Danmark, nu nøjes med en enkelt mobil og et enkelt nummer til det hele. Det gør hverdagen lettere og mere enkel, når man kun behøver én mobil og ét nummer. For privatkunder gælder det, at hvis du bare ringer 12 minutter om måneden, så har du sparet penge. Erhvervskunder behøver kun at ringe 11 minutter, før der er penge at hente,” siger Jesper Korsskov, produkt- og marketingdirektør i Telia Mobility Services.

Få ro i maven
For kun 29 kroner for Telia Fritid Sverige til privatkunder og for 20 kroner for Telia Business Sverige til erhvervskunder behøver du ikke bekymre dig om roaming-priser, når du er i Sverige.

“Mange er måske nervøse for at bruge deres mobil for meget, når de rejser til Sverige, men med vores nye tjeneste kan man være ganske rolig. Prisen er nemlig altid kun 79 øre/min, og det er desuden ganske gratis at modtage opkald. På den måde kan man bruge løs af sin mobil uden at være nervøs for at få en chok-regning,” siger Jesper Korsskov.

Du kan læse meget mere om Telia Fritid Sverige til privatkunder på
http://telia.dk/mobil/kundeservice/udland/priser/sverige.

Du kan læse mere om Telia Business Sverige til erhvervskunder på 
http://telia.dk/erhverv/mobil/udlandet/udlandspriser/sverige.


Telia i Danmark er en del af TeliaSonera koncernen, som er den førende telekommunikationsvirksomhed i de nordiske og baltiske lande, med virksomheder i Spanien samt i en række lande i Eurasien, inklusiv Rusland og Tyrkiet. Ved udgangen af 2013 havde TeliaSonera en omsætning på 101,7 milliarder svenske kroner, og 189 mio. kunder (72,5 mio. på hjemmemarkederne og 116,5 mio. igennem delvist ejede selskaber). TeliaSonera er noteret på børserne i Stockholm og i Helsinki. Telia i Danmark udbyder mobil og fastnettelefoni til både privat- og erhvervskunder samt bredbåndsforbindelser og data-services. Telia havde i 2013 en omsætning på 4,6 milliarder danske kroner. Enkelthed og service er vigtigt for at vi kan skabe profitabel vækst og værdi for vores kunder og ejere. Læs mere på www.telia.dk