Få vores nyheder på mail

Nye abonnementer: Tal og sms til danske priser i Sverige, Norge, Finland og Baltikum!

Pressemeddelelse   •   Feb 01, 2012 13:35 CET

I dag lancerer Telia en ny service, som betyder, at al tale og sms i TeliaSoneras net i de nordiske og baltiske lande takseres til danske priser. Servicen kaldes Roam like home og er inkluderet i de nye abonnementer, 4EVERYTHING Light og 4EVERYTHING Premium.

Med Roam like home sprænger Telia landets grænser i forhold til mobiltelefoni, og ifølge administrerende direktør Søren Abildgaard skal den nye service være med til at udrydde bekymringer ved brug af mobilen i udlandet:

”Skellet mellem ind- og udland bliver i den grad udvisket med Roam like home. Man skal ikke længere bekymre sig om, hvor mange sms’er man kan tillade sig at sende, eller om det nu også er klogt at ringe hjem og fortælle om sine oplevelser fra Stockholm, Riga eller Oslo. Man kan ganske enkelt bruge sin mobil præcis, som man er vant til i Danmark uden bekymringer om tårnhøje regninger, der venter derhjemme,” siger Søren Abildgaard.

Telia i Danmark er en del af TeliaSonera-koncernen, som på verdensplan er det syvende største teleselskab, og i Europa kan koncernen bryste sig af at være det femte største. Det er denne internationale styrke, som gør det muligt for Telia at lancere Roam like home:

”At vi er en del af en koncern, der er til stede i så mange lande, giver os nogle fantastiske muligheder for international samkøring. Med Roam like home leverer vi således tale og sms i udlandet til danske priser, når vores kunder er på TeliaSoneras net. Normalt forhandler teleselskaberne roaming-priser med hinanden, og det er denne forhandling vi undgår, fordi vi har vores eget netværk i en lang række lande,” siger Søren Abildgaard, adm. direktør, Telia.

Roam like home betyder, at al tale og sms i TeliaSoneras net i de nordiske og baltiske lande trækkes fra de inkluderede minutter og sms’er i kundernes abonnementer 4EVERYTHING Light og 4EVERYTHING Premium. Al forbrug herudover takseres til danske takster.

For at udnytte Roam like home skal man være på TeliaSoneras net. Har man automatisk valg af netværk slået til på mobilen, og er der et TeliaSonera-netværk tilgængeligt, sker det helt automatisk. Har man valg af netværk sat til manuelt valg, skal man selv vælge det rigtige netværk.

For at sikre at du er på et af TeliaSonera-koncernens netværk, kan du tjekke på mobilens display, at der står Telia eller Sweden3G i Sverige, Netcom eller N Com i Norge, Sonera i Finland, EMT i Estland, LMT i Letland og Omnitel i Litauen.

Roam like home er inkluderet i abonnementerne 4EVERYTHING Light og 4EVERYTHING Premium, som er en del af Telias nye produktportefølje. Læs mere om Danmarks stærkeste mobilpakker

FAKTA
Roam like home gælder udlandsopkald til Norden og Baltikum samt opkald og sms fra TeliaSoneras net i Norden og Baltikum samt indkomne opkald i TeliaSoneras net. Forbrug herudover takseres til danske takster. Gælder ikke mms og data. Med Norden forstås Danmark, Sverige, Norge og Finland. Ved Baltikum forstås Estland, Letland og Litauen.

· Omfattet tale og sms:
–  Udgående opkald/sms til TeliaSonera (TS) lande.
–  Udgående opkald/sms fra TS net til TS lande.
–  Indgående opkald når i TS net. 
· Opkald/sms trækkes fra de inkluderede minutter og sms’er.
–  Herefter takseres alm. dansk takst jf. abonnement.
· mms og data takseres jf. udlands- og roamingpriser.
· TeliaSonera har eget netværk i Baltikum (Estland, Letland og Litauen) og Norden ekskl. Island.

Trygheden ved brug af mobiltelefonen i udlandet går også igen i Telias service: Surf Abroad. Her kan kunderne surfe op til 20 MB om dagen på mobilen for blot 30 kroner eller 50 MB om dagen fra den bærbare pc for blot 50 kroner. Overskrides loftet for MB, modtager kunden en besked og kan herefter tage stilling til, om der er behov for mere data, som kan tilkøbes. Dermed er der ingen overraskelser på regningen, og man kan trygt surfe via mobilen i udlandet. Læs mere om Surf Abroad


Telia i Danmark er en del af TeliaSonera koncernen, som er den førende telekommunikationsvirksomhed i de nordiske og baltiske lande, med virksomheder i Spanien samt i en række lande i Eurasien, inklusiv Rusland og Tyrkiet. Ved udgangen af 2013 havde TeliaSonera en omsætning på 101,7 milliarder svenske kroner, og 189 mio. kunder (72,5 mio. på hjemmemarkederne og 116,5 mio. igennem delvist ejede selskaber). TeliaSonera er noteret på børserne i Stockholm og i Helsinki. Telia i Danmark udbyder mobil og fastnettelefoni til både privat- og erhvervskunder samt bredbåndsforbindelser og data-services. Telia havde i 2013 en omsætning på 4,6 milliarder danske kroner. Enkelthed og service er vigtigt for at vi kan skabe profitabel vækst og værdi for vores kunder og ejere. Læs mere på www.telia.dk