Få vores nyheder på mail

Nyt koncept giver dig ny mobil hvert år

Pressemeddelelse   •   Okt 08, 2015 08:36 CEST

Telia Upgrade er et nyt koncept, som giver kunderne mulighed for bytte deres nuværende smartphone ud med en ny efter bare 12 måneder.

De fleste kender fornemmelsen af en næsten uudholdelig kriblen i fingerspidserne, hver gang der lanceres en ny smartphone med spændende nye features, lækkert design og lynhurtig teknologi. Lige så ofte afholder vi os dog fra at købe den nye model, fordi vi stadig betaler af på vores nuværende mobil, og ikke orker besværet med selv at sælge den videre. Den problemstilling har Telia sat sig for at løse med et enkelt og gennemsigtigt koncept, som vi kalder Telia Upgrade.

Hvis du som kunde hos Telia køber din smartphone med en mobilaftale og en afbetaling på 24 måneder samt et 4EVERYTHING-abonnement, kan du allerede efter 12 måneder bytte din telefon til den nye model, du har kastet din kærlighed på. Du går blot ned i din lokale Telia-butik og afleverer din mobil, hvormed de resterende 12 betalinger bortfalder, når du køber din nye telefon. På den måde er du ikke bundet til din gamle mobil og kan frit købe en ny uden først at skulle betale de resterende afdrag.

”Konceptet bygger på enkelthed. Vi tror på værdien i, at man som kunde helt enkelt kan gå i sin Telia-butik hvert år og vælge sin nye mobil fra hylderne uden at være bundet til afbetalinger på sin tidligere model. Som kunde kan man fremtidssikre sig og være først med det sidste nye, mens man slipper for alle bekymringerne og besværet ved at skulle betale restbeløb og sælge sin gamle telefon videre,” siger Christoph Nørgaard, privatkundedirektør i Telia.

Telia Upgrade er automatisk inkluderet ved køb af en smartphone med mobilaftale og et 4EVERYTHING-abonnement. Dermed behøver man ikke at tage stilling til, hvorvidt man ønsker at skifte telefon et år ude i fremtiden, hvis man fx skulle få nye behov, eller der kommer en ny uimodståelig model på markedet. Telia Upgrade er blot en mulighed, der automatisk er med i pakken.

”Med dette koncept henvender vi os direkte til dem, der elsker enkelthed og fede smartphones. Vi ved, at rigtig mange kunder efterspørger et koncept som Telia Upgrade, så de ikke er låst til smartphones i længere tid end højst nødvendigt. Med Telia Upgrade er der både fokus på lave månedlige betalinger og frihed til at skifte telefon, når man vil. Det er helt enkelt, og det hele klares direkte i butikken,” siger Christoph Nørgaard.

Se mere på www.telia.dk/upgrade

Telia Upgrade

Telia i Danmark er en del af TeliaSonera-koncernen, som er den førende telekommunikationsvirksomhed i de nordiske og baltiske lande. Ved udgangen af 2014 havde TeliaSonera en omsætning på 101,1 milliarder svenske kroner og ca. 73 mio. abonnementer. TeliaSonera er noteret på børserne i Stockholm og i Helsinki. Telia i Danmark udbyder mobil og fastnettelefoni til både privat- og erhvervskunder samt bredbåndsforbindelser og data-services samt tv-produkter. Telia havde i 2014 en omsætning på 5,8 milliarder svenske kroner, 1,8 mio. abonnementer og ca. 1000 medarbejdere. Enkelthed og service er essentielt for, at vi kan skabe profitabel vækst og værdi for vores kunder og ejere. Læs mere på www.telia.dk