Få vores nyheder på mail

Omstrukturering i Telia

Pressemeddelelse   •   Okt 06, 2015 13:00 CEST

Telias datterselskab Call me vil organisatorisk være en del af Telias kommercielle forretning for privatkunder fremover. Dermed organiseres de to danske brands i tråd med det organisatoriske blue print i de resterende selskaber i TeliaSonera.

Call me og Telia Consumer lægges sammen for at arbejde smartere og mere fokuseret med de to brands og sikre, at de spiller hver deres klare rolle på markedet for privatkunder.

Call me vil fortsætte som selvstændigt brand, men omstruktureringen betyder, at CEO Hanne Lindblad forlader Call me.

"Hanne har haft en afgørende betydning for udviklingen af Call me-brandet, og jeg er taknemmelig for hendes dedikerede indsats gennem næsten fem år. Hun vil helt sikkert blive savnet i Call me, ligesom vi også vil savne hendes enorme engagement i Telias direktion," siger Søren Abildgaard.

Privatkundedirektør Christoph Nørgaard får fremadrettet det overordnede ansvar for Call me.

Telia i Danmark er en del af TeliaSonera-koncernen, som er den førende telekommunikationsvirksomhed i de nordiske og baltiske lande. Ved udgangen af 2014 havde TeliaSonera en omsætning på 101,1 milliarder svenske kroner og ca. 73 mio. abonnementer. TeliaSonera er noteret på børserne i Stockholm og i Helsinki. Telia i Danmark udbyder mobil og fastnettelefoni til både privat- og erhvervskunder samt bredbåndsforbindelser og data-services samt tv-produkter. Telia havde i 2014 en omsætning på 5,8 milliarder svenske kroner, 1,8 mio. abonnementer og ca. 1000 medarbejdere. Enkelthed og service er essentielt for, at vi kan skabe profitabel vækst og værdi for vores kunder og ejere. Læs mere på www.telia.dk