Få vores nyheder på mail

PARKEN får nyt navn

Pressemeddelelse   •   Jul 17, 2014 11:16 CEST

Som en del af Telias syvårige storsponsorat i PARKEN får det danske nationalstadion nu nyt navn. Et navn, der er valgt med stor respekt for den arv og kultur, som er en vigtig del af oplevelserne i og omkring PARKEN.

Telias stadionsponsorat sikrer blandt andet, at PARKEN bliver det første stadion i Danmark med gratis wifi til alle gæster. Dermed får PARKENS besøgende blandt andet mulighed for at dele de gode oplevelser, og det er netop disse nye digitale muligheder, som danner grundlaget for det nye navn:

Hos Telia er CEO, Søren Abildgaard, stolt af aftalen, som han mener, skal betragtes mere som et partnerskab, hvor begge parter får nye muligheder:

”Vi er naturligvis stolte af aftalen med PARKEN, og det har været vores mål fra begyndelsen at løfte oplevelserne ved blandt andet at give gæsterne mulighed for at være online. Navnet markerer disse nye digitale muligheder i PARKEN, som er det helt centrale i vores sponsorat, fordi det giver gæsterne nogle helt åbenlyse fordele, uanset om de er til fodbold, koncerter eller noget helt tredje. Det var samtidig vigtigt for os at vise respekt for den arv og kultur, der er i og omkring det danske nationalstadion, og derfor valgte vi også at beholde ”Parken” som en del af navnet,” forklarer Søren Abildgaard og fortsætter:

”Vores wifi-løsning er nu installeret og klar, men vi stopper ikke her. I løbet af efteråret vil vi bygge yderligere til løsningen, og uden at jeg vil gå i detaljer med projektet, kan jeg sige, at vi er meget ambitiøse.”

For PARKEN bliver Telia en vigtig samarbejdspartner i at nå endnu længere i ambitionen om at blive et af de mest interaktive og servicemindede stadioner i Europa.

”Telia har vist sig nøjagtig lige så ambitiøse som os, og det gennemsyrer både arbejdet med wifi-løsningen og respekten for navnet PARKEN. Det her samarbejde vil betyde et historisk løft i oplevelsen for vores gæster og fans, der bl.a. vil kunne livestreame i HD-kvalitet på stadion, tjekke liveopdateret statistik, bestille mad og drikke og dele oplevelser i form af video og billeder online via det gratis trådløse netværk, siger administrerende direktør i F.C. København og PARKEN, Anders Hørsholt og konkluderer:

”Vi er nu nået endnu et skridt på vejen mod vores vision om at have et stadion på absolut europæisk topniveau for vores besøgende. Et stadion, der nu hedder Telia Parken, uanset hvem der spiller fodbold, musik eller arrangerer andre begivenheder herinde.”

Telia i Danmark er en del af TeliaSonera koncernen, som er den førende telekommunikationsvirksomhed i de nordiske og baltiske lande, med virksomheder i Spanien samt i en række lande i Eurasien, inklusiv Rusland og Tyrkiet. Ved udgangen af 2013 havde TeliaSonera en omsætning på 101,7 milliarder svenske kroner, og 189 mio. kunder (72,5 mio. på hjemmemarkederne og 116,5 mio. igennem delvist ejede selskaber). TeliaSonera er noteret på børserne i Stockholm og i Helsinki. Telia i Danmark udbyder mobil og fastnettelefoni til både privat- og erhvervskunder samt bredbåndsforbindelser og data-services. Telia havde i 2013 en omsætning på 4,6 milliarder danske kroner. Enkelthed og service er vigtigt for at vi kan skabe profitabel vækst og værdi for vores kunder og ejere. Læs mere på www.telia.dk