Få vores nyheder på mail

TELIA ANSÆTTER NY PRESSECHEF

Pressemeddelelse   •   Dec 19, 2018 13:17 CET

Mads Houe starter 1. januar som ny pressechef i Telia Danmark. Han kommer fra en stilling som pressechef i Codan.

Mads Houe, 43, bliver per 1. januar ny pressechef for Telia Danmark. Her skal han medvirke til at gøre Telias strategiske prioriteringer og digitale produkter og services endnu mere synlige i medielandskabet.

”Telia befinder sig lige nu en spændende fase, hvor vi sætter skub i udviklingen af nye digitale produkter og services inden for fx Internet of Things, der kan gøre hverdagen endnu smartere for de danske virksomheder. Samtidig har vi fortsat fokus på at fjerne såkaldte painpoints for vores kunder, så de bliver fri for bøvl og begrænsninger og fri til at få det fulde ud af vores produkter. Heri ligger der mange interessante og inspirerende historier, som vi gerne vil fortælle danskerne om”, siger Julie Nilsson, kommunikationschef for Telia Danmark.

Mads Houe er uddannet cand.comm og kommer til Telia fra en stilling som pressechef hos Codan.

”Skiftet til Telia er et skridt ind i en branche, som i dén grad former vores nutid og fremtid. Telias netværk og produkter udgør grundstammen i digitaliseringen af Danmark, og jeg ser frem til at blive en del af en global virksomhed, der arbejder på forkanten af den teknologiske udvikling, og som spiller en rolle i stort set alle aspekter af vores digitale virkelighed”, siger Mads Houe.

For yderligere information og billeder mv., kontakt venligst:
Julie Nilsson, kommunikationschef, Telia Danmark: julie.nilsson@teliacompany.com / 30 57 10 00

Vi er Telia Company, den nye generation af teleselskab. Vores 26.000 talentfulde kollegaer servicerer hver dag millioner af kunder i en af verdens mest teknologimodne regioner. Med en stærk tele-infrastruktur er vi samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem – på deres egne betingelser. Med hovedkvarter i den nordiske region – epicenter for innovation og teknologi - er vi klar til at forandre branchen og bringe hele verden endnu tættere på vores kunder.