Få vores nyheder på mail

Telia først i verden med gratis ringetoner

Pressemeddelelse   •   Jun 30, 2010 11:06 CEST

Onsdag den 30. juni lancerer Telia en helt ny tjeneste på Telias mobilportal SurfPort kaldet Telia Funtones. Med den nye fordel er Telia det første teleselskab i verden, som tilbyder ubegrænset adgang til 100.000 gratis ringetoner.

En ny undersøgelse viser, at halvdelen af danskerne har prøvet at downloade en ringetone. Det er dermed en af de mest brugte tjenester på mobiltelefonen, som Telia nu gør gratis for sine kunder. Ved at give ubegrænset adgang til 100.000 gratis ringetoner tilbyder Telia en unik mulighed for at hente ringetoner til enhver lejlighed – eksempelvis kan man i øjeblikket finde mange ringetoner i ægte VM-stil.

”Det store udvalg af ringetoner giver kunderne unikke muligheder for at gøre deres mobiltelefon endnu mere personlig. Ringetoner koster ofte mellem 20-30 kroner, og derfor er der mange penge at spare med vores 100.000 gratis ringetoner. Hvis man samtidig har data inkluderet i sit abonnement, betaler man heller ikke for datatrafikken, når man henter ringetonerne,” siger Peter Krogsgaard, salg- og marketingdirektør i Telia Mobility Services.

Ringetonen skal være personlig
Alle bruger ringetoner, og ifølge Telias undersøgelse mener mere end 6 ud af 10 danskere, at noget af det vigtigste for dem er, at ringetonen passer til dem som person. For 20 pct. af danskerne er det desuden vigtigt, at ringetonen er sjov.

”Vi bruger i høj grad ringetoner til at vise noget om vores personlighed, humor eller stil. Det er en let måde at adskille sig og gøre sin mobil mere personlig. Telia Funtones er utrolig let at bruge, og kan åbnes via SurfPort som ’almindelige’ mobile internetsider. Det er derfor et rigtig godt produkt også til de mindre erfarne kunder, som kan afprøve det mobile internets muligheder. Ringetoner er rele-vante for alle – og nok især de unge – og vi tror på, at Telia Funtones vil glæde rigtig mange af vores kunder. Særligt smart er det, at man fra Funtones tjenesten kan ’poste’ sine favorit-ringetoner på sin Facebook væg,” siger Peter Krogsgaard.

Sådan gør du
For at få adgang til Telia Funtones skal du benytte linket til Telia SurfPort i din mobil. Du kan også indtaste mobil.telia.dk i din mobilbrowser. Herefter skal du gå til Telia Funtones.

Alternativt kan du sende en SMS med teksten ”Funtones” til 1281, hvorefter du modtager et link, som du kan følge.

De ringetoner som tilbydes med Telia Funtones er alle dem, som ikke laves af pladeselskaberne. Det betyder, at Funtones-ringetonerne ikke inkluderer copyright belagte sange, men alt andet – sjove lyde, rytmer, sketches, personlige navnetoner etc.

Fakta om undersøgelsen:
Meddelelsen er baseret på en undersøgelse foretaget for Telia af analyseinstituttet Wilke. Undersøgelsen omfatter i alt 510 danskere i alderen 15-35 år og er foretaget i juni 2010.

Telia i Danmark er en del af TeliaSonera koncernen, som er den førende telekommunikationsvirksomhed i de nordiske og baltiske lande, med virksomheder i Spanien samt i en række lande i Eurasien, inklusiv Rusland og Tyrkiet. Ved udgangen af 2013 havde TeliaSonera en omsætning på 101,7 milliarder svenske kroner, og 189 mio. kunder (72,5 mio. på hjemmemarkederne og 116,5 mio. igennem delvist ejede selskaber). TeliaSonera er noteret på børserne i Stockholm og i Helsinki. Telia i Danmark udbyder mobil og fastnettelefoni til både privat- og erhvervskunder samt bredbåndsforbindelser og data-services. Telia havde i 2013 en omsætning på 4,6 milliarder danske kroner. Enkelthed og service er vigtigt for at vi kan skabe profitabel vækst og værdi for vores kunder og ejere. Læs mere på www.telia.dk