Få vores nyheder på mail

Telia giver kunderne mere data til samme pris

Pressemeddelelse   •   Mar 31, 2014 09:00 CEST

Danskernes dataforbrug stiger år for år, og Telia har i den forbindelse besluttet at imødekomme kundernes behov ved at tilbyde dem mere data til samme pris.

Det er kunder med mobilt bredbåndsabonnementerne 4LIFE Light og 4LIFE Full, som nu kan surfe og streame endnu mere til samme pris. 4LIFE Light er steget fra 2 GB data til 5 GB, og 4LIFE Full er steget fra 10 GB data til 20 GB. Telias mobile bredbåndstjenester ser derfor sådan ud fremadrettet:

“Vi oplever, at danskerne i stigende omfang bruger tablets og notebooks, når de er på farten. Typisk er det brugen af sociale medier og streaming, som tiltrækker danskerne, og vi vil gerne være med til at sikre, at vores kunder får den bedst mulige oplevelse, når de er på nettet. Derfor har vi besluttet at fordoble mængden af data i 4Life Full pakken og lægge 150 procent mere data i 4Life Light pakken – uden at det koster ekstra,” siger privatkundedirektør hos Telia, Christoph Nørgaard.

Læs mere om danskernes forbrug af tablets her.

Kunder med ovenstående abonnementstjenester kan allerede nu nyde godt af det ekstra data.

”Vi ved, at hurtige hastigheder giver et øget forbrug, og allerede i Q4 sidste år oversteg mængden af data via 4G antallet af GB i 3G-nettet, og den tendens ser ud til at fortsætte. Forbruget via 4G steg i 2013 med 300 %, så mere data i pakkerne skal ses som vores måde at give kunderne bedre produkter og understøtte de muligheder, som de lynhurtige hastigheder giver,” afslutter Christoph Nørgaard.

Læs mere om udviklingen af datatrafikken via 4G-nettet her.

Telia i Danmark er en del af TeliaSonera koncernen, som er den førende telekommunikationsvirksomhed i de nordiske og baltiske lande, med virksomheder i Spanien samt i en række lande i Eurasien, inklusiv Rusland og Tyrkiet. Ved udgangen af 2013 havde TeliaSonera en omsætning på 101,7 milliarder svenske kroner, og 189 mio. kunder (72,5 mio. på hjemmemarkederne og 116,5 mio. igennem delvist ejede selskaber). TeliaSonera er noteret på børserne i Stockholm og i Helsinki. Telia i Danmark udbyder mobil og fastnettelefoni til både privat- og erhvervskunder samt bredbåndsforbindelser og data-services. Telia havde i 2013 en omsætning på 4,6 milliarder danske kroner. Enkelthed og service er vigtigt for at vi kan skabe profitabel vækst og værdi for vores kunder og ejere. Læs mere på www.telia.dk