Få vores nyheder på mail

Telia henter ny direktør til erhvervsforretningen

Pressemeddelelse   •   Jun 22, 2018 11:15 CEST

Telia har i dag udnævnt Thomas Kjærsgaard som ny direktør for selskabets erhvervsforretning. Thomas Kjærsgaard kommer fra en stilling i Microsoft, hvor han har været siden 2006. Senest i rollen som salgsdirektør.

Om sit nye job siger Thomas Kjærsgaard:

"Telebranchen er midt i en super spændende transformation, hvor både erhvervs- og privatkunderne kræver nye services og ønsker tættere partnerskaber. Telia står midt i det hele, som den nordiske spiller på markedet, der både har udsyn, interesse i og mod på at ændre sig. Jeg ser Telia som en innovativ virksomhed, hvor hårdt arbejde, fremsynethed og gode værdier er i højsæde. ”

Også Telias administrerende direktør, Morten Bentzen, ser frem til samarbejdet:

”Jeg er rigtig glad for, at Thomas har takket ja til opgaven, og jeg ser frem til at få ham med på holdet. Microsoft har netop været på samme rejse, som vi er på nu, hvor vi ønsker at digitalisere vores kunderejse, og Thomas har derfor mange gode idéer til nye måder at arbejde digitalt på for at imødekomme vores kunders ændrede behov og for at videreudvikle vores erhvervsforretning”, siger Morten Bentzen.

Thomas Kjærsgaard har første arbejdsdag i Telia umiddelbart efter sommerferien. Han erstatter Anne Kilsdal, der hidtil har fungeret som midlertidig erhvervsdirektør ved siden af sin faste stilling, som en del af lederteamet i Telias erhvervsforretning. Anne Kilsdal fortsætter i sin hidtidige rolle i Telia.

CV for Thomas Kjærsgaard

 • 46 år gammel.
 • Uddannet fra CBS i 1998

Seneste beskæftigelser:

 • 2006 – 2018 Microsoft
  Flere forskellige rolle både i Danmark og internationalt.
  Senest salgsdirektør siden 2017.
 • 2005 – 2006 Børsen Academy
  Salgs- og marketingdirektør
 • 2003 – 2005 Webtop Technology
  Salgsdirektør
 • 1997 – 2003 BRF Kredit
  Flere forskellige roller

Vi er Telia Company, den nye generation af teleselskab. Vores 26.000 talentfulde kollegaer servicerer hver dag millioner af kunder i en af verdens mest teknologimodne regioner. Med en stærk tele-infrastruktur er vi samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem – på deres egne betingelser. Med hovedkvarter i den nordiske region – epicenter for innovation og teknologi - er vi klar til at forandre branchen og bringe hele verden endnu tættere på vores kunder.