Få vores nyheder på mail

TELIA-KUNDER FÅR FRI DATA TIL DANMARKS KAMPE

Pressemeddelelse   •   Jun 15, 2018 09:00 CEST

Ingen skal gå glip af VM. Uanset om man følger Danmark hjemme foran tv-skærmen, på stranden eller på sommerferien, ønsker Telia, at alle danskere skal have mulighed for at følge de danske kampe i Rusland uden bekymringer. Derfor får alle Telia-kunder – uanset mobilabonnement – fri data på de dage, hvor Danmark spiller.

”VM i fodbold er en kæmpe begivenhed, som samler rigtig mange danskere om skærmene. Vi ved af erfaring, at der er voldsom gang i dataforbruget under store nationale sportsbegivenheder”, siger Telias privatkundedirektør, Gustav Berghog.

Men i år er det første gang i otte år, at Danmark er med ved en VM-slutrunde. Og da VM i fodbold er verdens største enkeltstående sportsbegivenhed, forventer Telia, at ekstra mange danskere vil følge netop de danske kampe. Og det kræver rigtigt meget data for den enkelte mobilkunde.

Måden at se tv på har ændret sig
”Vores tv-forbrug har ændret sig markant de sidste otte år. Rigtig mange danskere har allerede droppet det gammeldags kabel-tv, men vælger i stedet at streame tv og sportsbegivenheder via mobil, tablet, Chromecast eller Apple TV. Og det kræver rigtig meget data”, fortæller Gustav Berghog.

Selvom det er muligt at se samtlige 64 VM-kampe med Telia TV, har Telia valgt at give alle kunder – også kunder uden Telia TV – fri data hele de døgn, hvor Danmark spiller. Det gælder uanset, hvor mange kampe, Danmark ender med at spille i Rusland.

Telia lancerede allerede i marts måned et abonnement med fri data. Men i anledning af VM, giver Telia altså nu alle mobilkunder fri data de dage, hvor Danmark spiller.

”Det kan ikke blive meget nemmere at se både optakter, kampe og højdepunkter fra Danmarks kampe. Du kan bare hente Telia TV app’en, så er du kørende. Og du kan frit tage Telia TV med dig på ferien, også i udlandet”, siger Gustav Berghog.

FAKTA OM TELIA TV
Telia TV er med 99 kr. per Danmarks billigste tv-pakke
Telia TV hentes som app på iOS, Android og Telia TV
Telia TV kan ses på tv via Chromecast

Telia TV grundpakken koster normalt 99 kr. om måneden
Med Telia TV grundpakken kan øvrige kanaler købes enkeltvis

Med Telia TV får man fri adgang til TV-arkiv
Med Telia TV kan de fleste udsendelser startes forfra (afhængig af rettigheder)

Vi er Telia Company, den nye generation af teleselskab. Vores 26.000 talentfulde kollegaer servicerer hver dag millioner af kunder i en af verdens mest teknologimodne regioner. Med en stærk tele-infrastruktur er vi samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem – på deres egne betingelser. Med hovedkvarter i den nordiske region – epicenter for innovation og teknologi - er vi klar til at forandre branchen og bringe hele verden endnu tættere på vores kunder.