Få vores nyheder på mail

Telia-kunder kan tyvstarte Black Friday

Pressemeddelelse   •   Nov 21, 2017 09:30 CET

Black Friday er på rekordtid blevet en shopping-tradition i Danmark. En dag med et væld af tilbud og store besparelser, men også en dag hvor butikker og webshops kæmper en hektisk kamp om nye kunder. Derfor giver Telia i år alle eksisterende kunder eksklusiv adgang til alle Black Friday-tilbud allerede dagen før. Så kan man som Telia-kunde i ro og mag vælge frit mellem de mange tilbud dagen før, Black Friday for alvor bryder løs.

Arrangementet har Telia valgt at kalde Purple Thursday. Purple fordi, Telias logofarve er lilla, og thursday ganske enkelt fordi, det foregår på en torsdag. Tilbuddene, som er forbeholdt Telia-kunder på Purple Thursday er nøjagtigt de samme, som de tilbud der gælder alle andre på selve Black Friday.

Eksisterende kunder først
Hele ideen med Purple Thursday er at indføre en tradition, hvor Telia sætter eksisterende kunder i fokus i en handelsuge, hvor alt ellers handler om Black Friday. Det er et led i Telias strategi om at fokusere mere på eksisterende kunder og i mindre grad satse på at erobre nye kunder.

"Mange mobilselskaber fokuserer benhårdt - eller udelukkende - på at hente nye kunder ind i butikken. Det er selvfølgelig fint nok. Men i det lange løb tror vi i Telia på, at vi ved at behandle eksisterende kunder endnu bedre, så bliver de gladere kunder og dermed også mere loyale kunder," siger Telias adm. direktør Morten Bentzen.

Tag en ven med
Selvom Telia prioriterer eksisterende kunder over potentielle kunder, betyder det naturligvis ikke, at nye kunder ikke er velkomne. Derfor kan alle nuværende Telia kunder tage en ven med ned i Telia-butikken på torsdag, og så får han eller hun samme eksklusive adgang til Purple Thursday - dog kun hvis man er i selskab med en eksisterende Telia-kunde.

"Selvfølgelig vil vi gerne have nye kunder. Men det vigtigt for Telia at vise, at vi mener det alvorligt, når vi siger eksisterende kunder først. Som Telia-kunde skal man kunne mærke, at Telia lægger flere kræfter i at gøre det godt for mig som kunde, end i at jagte nye kunder. Det er en strategi, vi kommer til at satse benhårdt på i 2018," siger Morten Bentzen.

Purple Thursday-tilbudene gælder i samtlige Telia-butikker i hele Danmark.

Vi er Telia Company, den nye generation af teleselskab. Vores 26.000 talentfulde kollegaer servicerer hver dag millioner af kunder i en af verdens mest teknologimodne regioner. Med en stærk tele-infrastruktur er vi samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem – på deres egne betingelser. Med hovedkvarter i den nordiske region – epicenter for innovation og teknologi - er vi klar til at forandre branchen og bringe hele verden endnu tættere på vores kunder.