Få vores nyheder på mail

Telia lancerer iPhone 4 i Danmark den 30. juli 2010

Pressemeddelelse   •   Jul 29, 2010 09:39 CEST

iPhone 4 indeholder FaceTime, som gør drømmen om video-opkald til virkelighed samt Apples fantastiske nye Retina display, der har den bedste opløsning i et mobil-display nogensinde, og som resulterer i superskarp tekst, billeder og video. iPhone 4 indeholder også et 5 megapixel kamera med LED flash, HD videooptager, Apple’s A4 processor, en 3-axis gyro og op til 40 procent længere taletid. Med det smukke splinternye design af glas og rust-frit stål, er iPhone 4 den tyndeste smartphone i verden. iPhone 4 kommer med iOS 4, - den nyeste version af verdens mest avancerede mobil-operativsystem, der inkluderer over 100 nye funktioner. Den revolutionerende App Store giver adgang til mere end 200.000 apps inklusiv den nye iMovie app, der er udviklet specielt til iPhone 4.

Telia gør drømmen om en iPhone 4 til virkelighed

”Telia iOn og iPhone 4 med Mobilaftale er en fantastisk sommercocktail. For kun 99 kr. i udbetaling kan du med Telia Mobilaftale tage din iPhone 4 med hjem samme dag uden at bekymre dig om renter og gebyrer. iOn-abonnementet er specielt tilpasset iPhone, så du kan få det maksimale ud af din mobil. Når du køber en iPhone 4 med Mobilaftale, kan du få iOn, som er et af de allerbedste abonnementer, for kun 399 kr. om måneden. Med iOn får du gratis tale til Telia-mobiler, gratis tale til fastnet, 300 minutters tale til andre operatører, 0 kr. i opkaldsafgift, fri SMS og MMS og 10GB data, så du kan surfe frit på din iPhone 4 uden at bekymre dig om en ekstra regning,” fortæller Michael Bech, salgsdirektør, privat, Telia.

Telia i Danmark er en del af TeliaSonera koncernen, som er den førende telekommunikationsvirksomhed i de nordiske og baltiske lande, med virksomheder i Spanien samt i en række lande i Eurasien, inklusiv Rusland og Tyrkiet. Ved udgangen af 2013 havde TeliaSonera en omsætning på 101,7 milliarder svenske kroner, og 189 mio. kunder (72,5 mio. på hjemmemarkederne og 116,5 mio. igennem delvist ejede selskaber). TeliaSonera er noteret på børserne i Stockholm og i Helsinki. Telia i Danmark udbyder mobil og fastnettelefoni til både privat- og erhvervskunder samt bredbåndsforbindelser og data-services. Telia havde i 2013 en omsætning på 4,6 milliarder danske kroner. Enkelthed og service er vigtigt for at vi kan skabe profitabel vækst og værdi for vores kunder og ejere. Læs mere på www.telia.dk