Få vores nyheder på mail

Telia lancerer it-trend app

Pressemeddelelse   •   Apr 29, 2011 09:48 CEST

Telia lancerer nu app’en Telia Trends til smartphones. App’en distribueres til forskellige grupper af forbrugere, som ved at besvare spørgsmål via app’en skal tilføre Telia vigtig og aktuel viden om forbrugernes adfærd i den digitale verden.

Hvor ofte læser du nyheder på mobilen? Kan du leje film/videoer via din bredbåndsforbindelse? Ser du tv-programmer, eller bruger du video-services på din mobiltelefon?

Det er eksempler på de spørgsmål, Telia lige nu stiller forbrugerne i Telia Trends app’en – et værktøj, der skal sikre Telia en løbende strøm af højaktuel viden om forbrugernes adfærd i den digitale verden. Telia forventer at lancere i alt fire markedsundersøgelser via app’en i 2011.

Telia Trends – et dynamisk værktøj
”Telia har også de foregående år udgivet trend-rapporter, men det, at indsamlingen af data i år foregår løbende gennem en applikation til smartphones, sikrer en mere dynamisk proces, og at de informationer, vi indsamler, altid vil være super-aktuelle. Det er oplagt, at aktualitetsfaktoren spiller en meget stor rolle i en branche som vores, der beskæftiger sig med teknologier i rivende udvikling,” fortæller Mette Honoré, kommunikationschef i Telias mobilforretning.

App’en lanceres ud over i Danmark i ti andre lande i Europa og Eurasia, hvor Telias moderselskab TeliaSonera er til stede. Analyserne vil således kunne danne grundlag for unikke sammenligninger af forbrugeradfærden i de forskellige lande. 

Telia vil løbende analysere resultaterne af undersøgelserne og efterfølgende offentliggøre resultaterne. De rå analyseresultater kan løbende følges direkte på app’en af respondenterne og andre interesserede på http://www.telia.dk/trends

FAKTA

Om app’en
App’en Telia Trends kan hentes til både i Phone, Android og Symbian på http://www.telia.dk/trends. Første spørgeskema lukkes ned 12. maj, og næste spørgeskema lanceres september 2011. Telia forventer at lancere i alt fire spørgeskemaer i 2011.

Telia i Danmark er en del af TeliaSonera koncernen, som er den førende telekommunikationsvirksomhed i de nordiske og baltiske lande, med virksomheder i Spanien samt i en række lande i Eurasien, inklusiv Rusland og Tyrkiet. Ved udgangen af 2013 havde TeliaSonera en omsætning på 101,7 milliarder svenske kroner, og 189 mio. kunder (72,5 mio. på hjemmemarkederne og 116,5 mio. igennem delvist ejede selskaber). TeliaSonera er noteret på børserne i Stockholm og i Helsinki. Telia i Danmark udbyder mobil og fastnettelefoni til både privat- og erhvervskunder samt bredbåndsforbindelser og data-services. Telia havde i 2013 en omsætning på 4,6 milliarder danske kroner. Enkelthed og service er vigtigt for at vi kan skabe profitabel vækst og værdi for vores kunder og ejere. Læs mere på www.telia.dk