Få vores nyheder på mail

Telia lancerer nyt butikskoncept - tre butikker i én

Pressemeddelelse   •   Okt 26, 2017 10:00 CEST

Kø foran Telias nye flagship store i Kolding. Kl. 10.00 bliver dørene slået op for en ny type telebutik

I dag åbner Telia en helt ny flagship store i Kolding. Udover at være en af de største telebutikker i Nordeuropa, bliver den nye Telia-butik samtidig en test af en helt nyt koncept for telebutikker, hvor to nyskabelser betyder en samling af tre vidt forskellige services samlet i én butik.

Først og fremmest indeholder det nye koncept den klassiske telebutik, som vi kender i dag med salg og rådgivning af alt fra mobiler og tablets til abonnementer og de mange digitale tillægstjenester, som Telia-kunder frit kan vælge i mellem Men også med loungeområde, hvor du i ro og mag kan teste de forskellige produkter, inden du vælger om, du vil købe eller ej.

Autoriseret mobilreparation – mens du venter
Som de første i Danmark samler Telias butik i Kolding tre væsentlige funktioner under ét tag. Som noget nyt kan kunder nu få lavet en autoriseret reparation af mobiltelefoner i Telia-butikken. Det klares - afhængigt af skadens omfang – mens kunden venter eller får en kop kaffe. Alle reparationer udføres af uddannede reparatører. Det betyder, at man fx kan få skiftet en smadret skærm uden, at garantien bortfalder.

”Jeg tror, mange danskere har hørt skrækhistorier om folk, der står med en næsten ny smartphone, som er gået i stykker, men hvor garantien ikke dækker, fordi skærmen er blevet skiftet på et uautoriseret værksted. Som mobilkunde er det en ubehagelig situation at stå i, og det vil Telia gerne undgå med den nye in-store service,” siger Christoph Nørgaard, der er privatkundedirektør i Telia.

Muligheden for at få repareret sin mobil af en uddannet reparatør gælder også for ikke Telia-kunder.

”Jeg kan sagtens forstå, at kunderne gerne vil undgå besværet med at undvære sin mobil i de relativt mange dage, det kan tage at få den sendt frem og tilbage fra et rigtigt værksted. Men vi ser alt for mange problemer med mobiler, der har været forbi de uautoriserede værksteder. Derfor tester vi hos Telia nu, at lægge de rigtige værksteder ud i vores butikker, så kunderne ikke mister sin garanti på mobilen,” fortsætter han.

Kundeservice flytter ind i butikken
Udover den almindelige kundeservice, som alle Telia butikker tilbyder, så vil den nye butik også få et særligt kundeservice-område, der vil fungere som en lille ’filial’ af Telias centrale kundeservice. Kundeservice-området bliver adskilt fra butikkens øvrige funktioner, så kunder med lidt mere komplekse spørgsmål eller problemer, kan møde op i butikken og i god ro og orden – og måske over en kop kaffe – få løst sine problemer uden at risikere en kø af øvrige handlende stående bag sig som en stressfaktor.

Hvis det nye koncept bliver en succes, er det planen at udvide konceptet – ikke bare til andre Telia-butikker i Danmark – men også til Telia-butikker i andre lande, hvor Telia opererer. 

Vi er Telia Company, den nye generation af teleselskab. Vores 26.000 talentfulde kollegaer servicerer hver dag millioner af kunder i en af verdens mest teknologimodne regioner. Med en stærk tele-infrastruktur er vi samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem – på deres egne betingelser. Med hovedkvarter i den nordiske region – epicenter for innovation og teknologi - er vi klar til at forandre branchen og bringe hele verden endnu tættere på vores kunder.

Vedhæftede filer

Word-dokument