Få vores nyheder på mail

Telia overtager DLG’s andel i DLG Tele

Pressemeddelelse   •   Jan 05, 2016 12:00 CET

Telia overtager det fulde ejerskab af DLG Tele I/S, der hidtil har været et 50/50 partnerskab sammen med DLG.

Telia opnår dermed fuldt ejerskab af selskabet med dets ca. 220.000 abonnementer og en omsætning i 2014 på 438 mio. DKK. Salget sker som en del af DLG’s strategi om at fokusere på kerneforretningen.

”DLG og Telia har længe haft et stærkt partnerskab, og vi er meget tilfredse med at have fundet den stærkest mulige partner til at udvikle og drive DLG Tele videre til gavn for kunderne. Vi har sikret DLG’s kunder en rigtig god aftale, hvilket reelt betyder, at de nuværende produkt- og servicekoncepter videreføres som i dag,”siger Kim Balle, Group CFO i DLG.

”Vi er glade for partnerskabet med DLG, som vi længe har haft et fantastisk samarbejde med. DLG Tele er en veldrevet virksomhed og en solid aktør på det danske telemarked. Brandet passer godt sammen med Telia og Call me, og vi ser gode muligheder for at videreudvikle DLG Tele. Derfor er vi glade for købet,” siger Morten Bentzen, adm. dir. i Telia.

DLG Tele vil fortsat eksistere under samme navn og med samme velkendte produkter som i dag. Dermed bevares også det stærke fokus på at servicere kunder især i landbruget og i landområderne, hvor Telia fremadrettet vil være det teleselskab i Danmark, der har den største tilknytning.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Jes Randrup, kommunikationschef i DLG: +45 4219 0535; jesr@dlg.dk

Om DLG og DLG Tele

DLG Tele blev stiftet i år 2000 og er med ca. 220.000 abonnementer en solid aktør på det danske telemarked. DLG Tele har en stærk tilknytning til landbruget, men kunderne tæller også andre erhverv samt privatkunder især i landområderne. DLG Tele tilbyder et fuldt produktsortiment og er totalleverandør af bl.a. mobil, bredbånd og TV. Teleselskabet omsatte i 2014 for 438 mio. DKK.

DLG-koncernen er én af Europas største grovvarekoncerner med en omsætning i 2014 på 59,1 mia. kr. og 7.500 medarbejdere i flere end 20 lande. Læs mere på www.dlg.dk

Telia i Danmark er en del af TeliaSonera-koncernen, som er den førende telekommunikationsvirksomhed i de nordiske og baltiske lande. Ved udgangen af 2014 havde TeliaSonera en omsætning på 101,1 milliarder svenske kroner og ca. 73 mio. abonnementer. TeliaSonera er noteret på børserne i Stockholm og i Helsinki. Telia i Danmark udbyder mobil og fastnettelefoni til både privat- og erhvervskunder samt bredbåndsforbindelser og data-services samt tv-produkter. Telia havde i 2014 en omsætning på 5,8 milliarder svenske kroner, 1,8 mio. abonnementer og ca. 1000 medarbejdere. Enkelthed og service er essentielt for, at vi kan skabe profitabel vækst og værdi for vores kunder og ejere. Læs mere på www.telia.dk