Få vores nyheder på mail

Telia sprænger grænserne: Brug din mobil i udlandet som herhjemme

Pressemeddelelse   •   Jun 03, 2015 08:30 CEST

Telia tilføjer nu en ny tillægstjeneste til udbuddet af ekstra services, som i forvejen blandt andet tæller Spotify, Telia TV og HBO. Roam Like Home Europa er den nye dreng i klassen, som skal give kunderne frihed til at bruge mobilen i udlandet uden bekymring for ekstra regninger. Samtidig får kunder med Fri Tale i deres abonnement nu også mulighed for at bruge den inkluderede data i Norden og Baltikum.

En undersøgelse, som YouGov har foretaget på vegne af Telia, viser, at hver fjerde helt afholder sig fra at bruge smartphone og tablet i udlandet, mens 46 pct. svarer, at de kun i nogen grad eller slet ikke har overblik over dataforbruget i udlandet.

”Vi kender nok alle sammen til bekymringen for ekstraregninger, når vi har været i udlandet. Det er den bekymring, vi vil komme til livs og give vores kunder mulighed for at bruge deres smartphone og tablet i udlandet på samme måde som herhjemme. Teknologien gør vores hverdag lettere og styrker vores oplevelser, og uanset om det er en rutevejledning via GPS’en, surfing på internettet eller deling af billeder på sociale medier, så bør geografi ikke begrænse os,” siger privatkundedirektør i Telia, Christoph Nørgaard.

Med Roam Like Home Europa i sin mobilpakke kan man tage den inkluderede data (op til 10 GB) med til udlandet*, og samtidig får man fri tale og fri sms/mms. Roam Like Home Europa bliver fra i dag en del af flere af Telias mobilabonnementer på lige fod med fx Spotify og HBO. Og det er netop friheden til selv at vælge, som Christoph Nørgaard fremhæver:

”Med Roam Like Home Europa kan vi nu tilbyde vores kunder en endnu bredere vifte af tjenester, så man selv kan sammensætte det abonnement og vælge det indhold, som giver allermest mening for én selv. Samtidig åbner tjenesten også op for, at man kan få endnu mere ud af vores andre tillægstjenester som fx Spotify og Storytel på ferien,” siger Christoph Nørgaard.

Roam Like Home Norden

I samme ombæring som introduktionen af tillægstjenesten Roam Like Home Europa, gør Telia det samtidig til en standard i de fleste abonnementer, at kunderne frit kan bruge data fra deres mobilpakke i Norden og Baltikum. Ligesådan får de nu også fri mms i tillæg til tale og sms, som allerede er inkluderet, når de er tilkoblet Telias netværk i de pågældende lande.

”Det betyder reelt, at vi udvider Danmarks grænser for kunderne, som nu er i stand til at bruge deres mobil i Norden og Baltikum på præcis samme måde, som de er vant til herhjemme. Det gælder både data, sms/mms og alle opkald både til og fra landet samt lokale opkald,” siger Christoph Nørgaard.

Læs mere om Roam Like Home på www.telia.dk/roamlikehome

*Inkluderede lande: Belgien, England, Estland, Finland, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland, Italien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Monaco, Nordirland, Norge, Portugal, San Marino, Schweiz, Skotland, Spanien, Sverige, Tyskland, Wales, Østrig.

Telia i Danmark er en del af TeliaSonera-koncernen, som er den førende telekommunikationsvirksomhed i de nordiske og baltiske lande. Ved udgangen af 2014 havde TeliaSonera en omsætning på 101,1 milliarder svenske kroner og ca. 73 mio. abonnementer. TeliaSonera er noteret på børserne i Stockholm og i Helsinki. Telia i Danmark udbyder mobil og fastnettelefoni til både privat- og erhvervskunder samt bredbåndsforbindelser og data-services samt tv-produkter. Telia havde i 2014 en omsætning på 5,8 milliarder svenske kroner, 1,8 mio. abonnementer og ca. 1000 medarbejdere. Enkelthed og service er essentielt for, at vi kan skabe profitabel vækst og værdi for vores kunder og ejere. Læs mere på www.telia.dk