Få vores nyheder på mail

Telia tilbyder nu HBO til tv’et

Pressemeddelelse   •   Feb 07, 2013 15:02 CET

Fra i dag bliver HBO inkluderet i Telias tv-tilbud. Det indebærer blandt andet, at eksisterende og nye Telia tv-kunder kan se nye afsnit af HBO´s populære serier med danske undertekster på tv’et, inden for et døgn efter premieren i USA. Som introduktionstilbud giver Telia HBO uden omkostninger de første tre måneder til eksisterende og nye Telia tv-kunder – uden binding.

Udover HBO´s 24-timers tv-kanal med et planlagt program af nye serier, indgår også HBO’s on demand-kanal (programbibliotek). Her har man ikke bare adgang til nye serier fra både HBO og andre producenter som Starz og Fremantle, men også alle tidligere sæsoner af klassiske HBO-serier samt en række spillefilm som kan ses direkte på tv’et, når det passer én. Her er der altså basis for at tage sig en Sopranos-weekend på sofaen eller nogle aftener med det bedste fra True Blood.

”Ventetiden på flere måneder er slut. Det seneste afsnit af yndlingsserien er nu tilgængelig direkte på dit tv inden for end et døgn efter premieren i USA – og samtidig er der adgang til hele sæsoner af gamle og nye serier. Det er ingredienserne til en rigtig god tv-oplevelse derhjemme, og derfor er vi glade for nu at kunne tilbyde HBO til vores tv-kunder,” siger Lars Gudbrandsson, ansvarlig for privatmarkedet i Telias bredbåndsforretning.

I november sidste år kunne Telia i Sverige, som de første i Norden, tilbyde sine kunder HBO – et tilbud, der fra start er blevet taget rigtig godt imod af de svenske tv-seere. I december fulgte Finland, og nu lanceres tilbuddet så på det danske marked.

”Vi ønsker at samarbejde med de førende tv-udbydere på markedet. Telias stærke position og klare ambitioner på tv-markedet i Norden gjorde dem til et åbenlyst valg for os” siger Hervé Payan, CEO, HBO Nordic.

Tre måneders Triple Play inkl. HBO kvit og frit

Alle Telia tv-kunder, nye som eksisterende, tilbydes nu en smagsprøve på HBO kvit og frit i tre måneder – uden binding. Efterfølgende kan HBO tilkøbes for 79 kr. pr. måned. Samtidig kører Telia kampagne med sin mellempakke, Favoritpakken, som indeholder 26 kanaler, bredbånd og bredbåndstelefoni til 0 kroner i de første tre måneder.   

Telia lancerer HBO på et tidspunkt, hvor der er nye, stærke serier på vej. Således var der 6. februar premiere på Borgia, et storslået middelalderdrama med omdrejningspunkt i Vatikanet. I starten af marts får den omtalte serie Vikings premiere. Denne serie, hvis rollebesætning også tæller skandinaviske skuespillere, tager udgangspunkt i den danske vikingekonge Ragnar Lothbroks liv. Og til april går det løs med den længe ventede 3. sæson af Game of Thrones.

HBO-serier i danske hjerter

Tv-kanalen HBO så dagens lys for første gang i 1970’erne, og fik sit store gennembrud i 1990’erne med serier som The Sopranos og Sex and the City. I dag har mange danskere et forhold til serierne, som i flere tilfælde har været vist på dansk tv – og HBO kan efterhånden byde på en imponerende portefølje af kvalitetsserier.

Facts om Telia TV

Telia TV er en del af Telias triple-play tilbud med internet, telefoni og tv via telefonstikket (ADSL). Produktet omfatter tre tv-pakker med hhv. 15 (Startpakken), 26 (Favoritpakken) og 49 (Familiepakken) tv-kanaler, op til 20 Mbit bredbånd (så meget der kan leveres på adressen) samt forbrugsafregnet bredbåndstelefoni. Filmleje (VOD), Start forfra-funktion, tv on Demand og fjernbetjenings-apps hører til de mange funktioner, der følger med Telia TV.

Telia i Danmark er en del af TeliaSonera koncernen, som er den førende telekommunikationsvirksomhed i de nordiske og baltiske lande, med virksomheder i Spanien samt i en række lande i Eurasien, inklusiv Rusland og Tyrkiet. Ved udgangen af 2013 havde TeliaSonera en omsætning på 101,7 milliarder svenske kroner, og 189 mio. kunder (72,5 mio. på hjemmemarkederne og 116,5 mio. igennem delvist ejede selskaber). TeliaSonera er noteret på børserne i Stockholm og i Helsinki. Telia i Danmark udbyder mobil og fastnettelefoni til både privat- og erhvervskunder samt bredbåndsforbindelser og data-services. Telia havde i 2013 en omsætning på 4,6 milliarder danske kroner. Enkelthed og service er vigtigt for at vi kan skabe profitabel vækst og værdi for vores kunder og ejere. Læs mere på www.telia.dk