Få vores nyheder på mail

TELIA TV: Ingen skal gå glip af VM

Pressemeddelelse   •   Jun 12, 2018 13:00 CEST

Intet kan samle nationen om skærmen som et VM i fodbold. Derfor har Telia valgt at alle TV-kunder skal have fri adgang til samtlige VM-kampe – uanset hvilken tv-pakke man har. Samtidig holder Telia fast i at tilbyde første måned gratis. Dermed kan alle danskere kvit og frit se samtlige 64 VM-kampe med dansk kommentator uden ekstra omkostninger.

”Hvert år dropper titusindvis af danskere deres kabel-tv-pakke. Det er for dyrt og for bøvlet her i 2018. Men vi ved, at intet kan samle danskerne om skærmen som et VM i fodbold. Derfor tilbyder vi både nye og eksisterende kunder en nem og smidig – og ikke mindst rigtig billig – løsning til at se samtlige kampe på”, fortæller Telias privatkundedirektør Gustav Berghog.

Tag VM med på ferie
”I Telia vil vi gerne give danskerne frihed. I modsætning til det gammeldags kabel-tv kan du med Telia TV nemt og enkelt se tv på alle tilgængelige platforme. Du henter bare app’en, så er du kørende, og du kan frit tage Telia TV med dig på ferien i udlandet. Der er ingen begrænsninger”, siger Gustav Berghog.

Han henviser til, at Telia TV både findes til iOS, Android og som den eneste danske tv-app også til Apple TV. Det er altså muligt at se Telia TV på alle typer af skærme.

”Det kræver selvfølgelig rigtig meget data, hvis man vil streame alle de store kampe til VM. Men også uden VM kan vi se, at danskerne dataforbrug bare stiger og stiger. Derfor lancerede Telia for nylig Fri Data til vores kunder, så er du sikker på ikke at løbe tør for data, uanset om du så streamer samtlige 64 kampe og også lige vil gense din favoritkamp i tv-arkivet. Det er et af de såkaldte pain-points, som Telia gør op med”, siger Gustav Berghog.

Alle VM-kampe kommer med i grundpakken
Ud fra devisen, at ingen skal gå glip af VM, er Telias særlige VM-tiltag skruet sammen ved, at Telia under VM placerer de danske tv-stationer, der sender minimum én VM-kamp, i den billige grundpakke. Dermed får alle Telias tv-kunder fri adgang til samtlige VM-kampe med dansk kommentator uden ekstra omkostninger.

FAKTA OM TELIA TV
Telia TV er med 99 kr. per Danmarks billigste tv-pakke
Telia TV hentes som app på iOS, Android og Telia TV
Telia TV kan ses på tv via Chromecast

Telia TV grundpakken koster normalt 99 kr. om måneden
Med Telia TV grundpakken kan øvrige kanaler købes enkeltvi

Med Telia TV får man fri adgang til TV-arkiv
Med Telia TV kan de fleste udsendelser startes forfra (afhængig af rettigheder)

Vi er Telia Company, den nye generation af teleselskab. Vores 26.000 talentfulde kollegaer servicerer hver dag millioner af kunder i en af verdens mest teknologimodne regioner. Med en stærk tele-infrastruktur er vi samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem – på deres egne betingelser. Med hovedkvarter i den nordiske region – epicenter for innovation og teknologi - er vi klar til at forandre branchen og bringe hele verden endnu tættere på vores kunder.