Få vores nyheder på mail

TELIA UDNÆVNER MADS OHLSEN TIL HR-DIREKTØR

Pressemeddelelse   •   Okt 23, 2019 09:30 CEST

Mads Wangen Ohlsen er udnævnt til HR-direktør i Telia fra den 1. november 2019

Telia har udnævnt Mads Wangen Ohlsen til HR-direktør. Han overtager rollen efter Jannike Grüner, der fortsætter som COO og Head of Channels (butikker og kundeservice) frem til årets udgang, hvor hun indtræder i en ny rolle i Telia Company.

Mads Wangen Ohlsen kommer fra en rolle som Business Partner i Telias HR-afdeling, hvor han har været ansat siden august 2019. Han indtræder i Telia Danmarks direktion i rollen som HR-direktør den 1. november.

Mads har erfaring fra virksomheder som DuPont, Danisco, Mars Inc, IC Group og TOP-TOY, hvor han har haft ledende roller inden for HR og arbejdet dedikeret med områder som talent management, performance kultur, medarbejdertilfredshed, organisationsforandringer og ledelsesudvikling.

Thomas Kjærsgaard, Telias administrerende direktør i Danmark, siger om udnævnelsen:
”Mads har en solid HR-baggrund og vil styrke vores organisation med hans kompetencer inden for bl.a. læring og udvikling, lederskab og forretningstransformation. Det er helt afgørende områder for os at lykkes med, for at komme i mål med vores fremtidige måde at arbejde på, som vi indleder det nye år med. Jeg glæder mig til et tæt samarbejde og til at Mads bliver en del af lederteamet i Telia. Samtidig takker jeg Jannike Grüner for hendes indsats som HR-direktør, og ønsker hende alt godt med hendes nye rolle i People & Brand hos Telia Company, hvor hun bliver en afgørende del i at sikre en god overgang til vores nye organisation på tværs af Telia.”

Selv siger Mads om sin nye rolle:
”Jeg glæder mig meget til at overtage ansvaret for Telia Danmarks HR-indsats. Telia er i gang med en spændende udvikling og transformation, som kræver stor involvering fra HR. Sammen med resten af leder- og HR-teamet bliver min væsentligste opgave at støtte Telias strategiske retning, arbejde videre med god ledelse samt sikre, at vi har engagerede medarbejdere med fighterånd og klare mandater i hele forretningen”.

Mads er 46 år og har en MSc i Economics & Business Administration fra CBS. Han bor i Allerød med hustruen Ingri og parrets to børn.

Se Mads’ profil på Linkedin: https://www.linkedin.com/in/mads-wangen-ohlsen/

Vi er Telia Company, den nye generation af teleselskab. Vores mere end 20.000 talentfulde kollegaer servicerer hver dag millioner af kunder i en af verdens mest teknologimodne regioner. Med en stærk tele-infrastruktur er vi samlingspunkt for det digitale økosystem, som hver dag gør det muligt for private, virksomheder og samfund at følge lige præcis det, som giver allermest mening for netop dem – på deres egne betingelser. Med hovedkvarter i den nordiske region – epicenter for innovation og teknologi - er vi klar til at forandre branchen og bringe hele verden endnu tættere på vores kunder.