Få vores nyheder på mail

Telia udnævner ny direktør for erhvervsafdelingen

Pressemeddelelse   •   Okt 29, 2015 10:08 CET

Det bliver den nuværende direktør for Wholesale og SoHo-segmentet i Telia Henrik Stenson, som overtager direktørstolen for den samlede erhvervsafdeling, efter Morten Bentzen tidligere på måneden blev udnævnt til ny CEO i Telia Danmark.

Henrik har været ansat i Telia siden 2011, hvor han blev hentet ind fra Tele2 i Sverige. Siden da har Henrik haft flere ledende positioner i erhvervsafdelingen og altså senest som direktør for Wholesale og mindre erhvervskunder, hvor han har skabt gode resultater:

"Jeg er glad for, at Henrik har takket ja til opgaven, og jeg har fuld tillid til, at han med sit personlige drive vil opfylde rollen med samme succes, som har kendetegnet hans karriere i Telia hidtil. Henrik har skabt imponerende resultater og demonstreret en enorm indsigt i markedet samt evne til at lede et succesfuldt team. Ikke mindst er Henrik fantastisk i relationen til andre mennesker, og det er en evne, som er værdsat hos kunderne," siger Morten Bentzen, adm. dir. i Telia.

Henrik Stenson er født i Stockholm og har beskæftiget sig med salg gennem hele sin karriere fra 1997, hvor han har bestridt stillinger i både Canon og Tele2 i Sverige, før han kom til Danmark med ansættelsen i Telia i 2011.

"Jeg glæder mig helt enormt til at tage udfordringen op, og jeg vil gerne takke for den tillid, som Morten og organisationen har vist mig. Nu er det er vigtigt, at vi fortsætter det gode momentum, vi har i forretningen. Heldigvis kender jeg kollegaerne i forvejen, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at vi sammen kan lykkes med den opgave," siger Henrik Stenson, direktør i Telias erhvervsforretning.

Henrik overtager stillingen fra dags dato, hvor han ligeledes træder ind i Telias direktion.

Telia i Danmark er en del af TeliaSonera-koncernen, som er den førende telekommunikationsvirksomhed i de nordiske og baltiske lande. Ved udgangen af 2014 havde TeliaSonera en omsætning på 101,1 milliarder svenske kroner og ca. 73 mio. abonnementer. TeliaSonera er noteret på børserne i Stockholm og i Helsinki. Telia i Danmark udbyder mobil og fastnettelefoni til både privat- og erhvervskunder samt bredbåndsforbindelser og data-services samt tv-produkter. Telia havde i 2014 en omsætning på 5,8 milliarder svenske kroner, 1,8 mio. abonnementer og ca. 1000 medarbejdere. Enkelthed og service er essentielt for, at vi kan skabe profitabel vækst og værdi for vores kunder og ejere. Læs mere på www.telia.dk